spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Helitaksi sanayicinin ayağına gidecek

Seçtiklerimiz

İlker Oral başkanlığındaki BOSİAD yönetimi, Vali Karaloğlu’nun ardından ikinci ziyaretini Recep Altepe’ye yaptı. Burulaş başkanlık makamındaki görüşmede, çevreye duyarlı sanayi tesislerinin ödüllendirileceği yarışma ve OSB sınırları içerisinde kurulması planlanan Heliport Projesi konuşuldu. Kuruluşundan bu yana BOSİAD’a verdiği desteklerden ötürü Altepe’ye teşekkür eden İlker Oral, “Yakın zamanda bir bayrak teslim aldık. Yeni dönemde de sanayicilerimizin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olması, OSB yönetimimizle de önemli yatırımlara imza atılması noktasında iç içe çalışacağız” dedi.
 
YENİ PROJE MÜJDESİ
 
Önemli bir projelerinin olduğunu açıklayan Oral, şöyle devam etti: “OSB içerisinde 2 hangarı olan, 4 helikopterin inebileceği, VIP salonunun bulunacağı bir Heliport Projesi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu proje içerisinde belirlenecek alan akredite edilmiş alan olacak. Dışarıdan gelen helikopterlerin de konaklayabileceği kapalı mekanlar bulunacak. Helitaksilerin de bu proje içerisinde değerlendirilmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.
 
HELİKOPTER ALMAYA GEREK YOK
 
BOSİAD’ın Heliport Projesi’ne destek olmaktan mutluluk duyacaklarını dile getiren Recep Altepe, “Burada helikopterlerimiz var ve bu proje çerçevesinde kullanılabilir. Bursa’ya gidip gelecek yolcuları Helitaksiler taşıyabilir. Helikopter alımını kesinlikle düşünmeyin, o çok maliyetli olur. Biz bu konuda gereken desteği vermeye hazırız. Zaten bu Helitaksiler Bursa kullansın diye var” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika