spot_img
spot_imgspot_img
13 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Havayolu yönetimini şoke eden yolcu

Seçtiklerimiz

EasyJet’in Gatwick-Berlin seferini gerçekleştiren yolcu uçağında alkolü fazla kaçıran bir yolcu polis zoruyla uçaktan indirildi. Berlin’deki büyüme hedeflerinin lansmanı için dün Almanya’ya giden EasyJet CEO’su Johan Lundgren ile birlikte şirket yöneticilerinin ve yine aynı lansman için Gatwick’ten havalanarak Berlin Tegel Havalimanı’na iniş yapan uçakta bulunan gazetecilerinde yer aldığı U25506 sefer sayılı uçuşta hiç beklenmedik bir olay yaşandı.
 
Uçuş süresince dutyfreeden temin ettiği 1 şişe votkayı bitirdiği ve daha sonra da uçağın tuvaletinde sigara içtiği tespit edilen bir yolcu, uçaktaki diğer yolcuları taciz eden tavırlar sergileyince ortam bir anda gerildi. İlk olarak uçuş ekibinin müdahale ettiği yolcu yerine oturtulurken, uçağın Berlin’e inmesindan sonra pilotlar durumu kuleye bildirdi.
 
Yaşanan olay sonrasında uçağın park poziyonunu almasıyla birlikte 4 Alman polisi uçağa gelerek yolcuyu yaka paça aşağıya indirdi. Lansman için gelen gazeteciler ile uçaktaki yetkilileri karşılamak için bekleyen havalimanı yetkilileri yaşanan olay karşısında şaşkına döndü.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika