spot_img
spot_imgspot_img
18.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Havadaki rekabet vatandaşa yaradı

Seçtiklerimiz

Thy’nin sadece yurt içi değil dünyada da pek çok noktaya yeni seferler başlatmasının ardından diğer yerli firmalar Pegasus ve Atlas Havayolları da uçuş noktalarını artırdı. Artık sadece ülkemizde değil, dünya üzerinde de pek çok yere aktarmasız gidebiliyoruz. Ve bu rekabet ucuz uçak bileti bulmak isteyen müşterilere yaramış oluyor.

THY’den yeni seferler

Son birkaç ayda Thy’nin hemen her hafta yeni bir yere uçtuğuna tanık oluyoruz. Thy geçen hafta Uzakdoğu’da Maldivler ve ülkemizde Kütahya uçuşlarına başladı. Üstelik seferler yeni olunca açılışa özel fiyatlar da uygulanıyor. Maldiv Adaları seferleri 598 Euro’dan, Kütahya seferleri de 79 TL’den satışa çıktı. Bu arada Kütahya uçuşlarının yeni açılan Zafer Havalimanı’na yapıldığını belirtelim. Bu havalimanının en önemli özelliği Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak illerine yarım saat mesafede olması.

Thy yine son aylarda Mısır’ın Şarm El Şeyh, Hurgada şehirleri ile Kuzey Afrika’da Aden ve Libya’da Sebha uçuşlarına başladı. Thy, 11 Aralık’ta Arjantin’de Buenos Aires ve Nisan 2013’de ABD’nin Houston şehirlerine direkt uçuşlara başlayacak.

Pegasus Dubai ve Erzincan uçuşlarına başladı

Thy gibi Pegasus Havayolları da uçuş noktalarını her geçen gün arttırıyor. Dubai’ye haftada dört gün uçan Pegasus’un biletleri 79,99 Euro’dan satışa çıkıyor. Pegasus Havayolları ayrıca 17 Aralık’tan itibaren yine yeni açılan Alanya’nın Gazipaşa Havalimanı’na uçmaya başlayacak. Uzun yıllardır tamamlanamayan havalimanın, 5 yıldızlı otellerin çok olduğu bu bölgenin turizmine katkıda bulunması bekleniyor. Ayrıca Pegasus, Erzincan uçuşlarına da başladı. Uçuşlar 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Atlasjet’ten Ankara, Tahran ve Londra

Thy ve Pegasus gibi Atlas havayolları da yeni seferler başlattı. Atlasjet başkent Ankara’ya 74 TL’den başlayan fiyatlarla uçuyor. Bu seferler Atatürk Havalimanı’ndan gerçekleşiyor. Atlasjet ayrıca yurtdışında her gün İran’ın başkenti Tahran’a da uçuyor. Ve yine İngiltere’nin başkenti Londra’ya başlattığı seferleri var.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika