spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Havacılık Sanayisinde 4.0 Dönemi Başlıyor

Seçtiklerimiz

“Savunma ve Havacılık Sanayi Sektöründe Endüstri 4.0 Dönemi Başlıyor”
 
TEZMAKSAN TÜM SANAYİCİLERİ SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİ SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ KONUŞMAYA DAVET EDİYOR
 
Yeni sanayi devrimi Endüstri 4.0 “Yapay zeka, nesnelerin interneti, dijital dönüşüm” konularıyla çağımıza damga vuruyor. Tezmaksan, ülkelerin kaderini belirleyen Savunma ve Havacılık sanayi sektörünün Endüstri 4.0 ile yaşayacağı değişimini konuşmak üzere tüm sanayicileri “Savunma ve Havacılık Sanayisinde, İleri Teknolojilerin Kullanımı ve Endüstri 4.0 Çözümleri” paneline davet ediyor. Panel, 24 Ocak 2019 Salı günü, saat 09:30-13:30 arasında OSSA’da gerçekleşecek.
 
Dünyanın konuştuğu 4. Sanayi Devrimi ‘Endüstri 4.0’, üretime yeni bir yön verirken üretim biçimlerini kökten değiştirmeye hazırlanıyor. Sanayiciler ise ‘Endüstri 4.0’ı yakından takip ederek, üretimlerine entegre etmeyi sürdürüyor. Tezmaksan, Endüstri 4.0 ile boyut değiştirecek sektörlerin başında gelen Savunma ve Havacılık sanayisinin geleceğini konuşmak için tüm sanayicileri “Savunma ve Havacılık Sanayisinde İleri Teknolojilerin Kullanımı ve Endüstri 4.0 Çözümleri” paneline ücretsiz olarak davet ediyor.
 
Program
 
Tarih: 24 Ocak, Salı
 
Saat: 09:30 – 13:30
 
Yer: Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi – Ankara
 
Katılım bilgisi: OSSA, Savunma ve Havacılık sektörleri başta olmak üzere Endüstri 4.0 konusunda çalışan tüm sanayi ilgililerini bu ücretsiz panele davet ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika