spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Havaalanlarında EXPO 2020 tanıtımı

Seçtiklerimiz

Yaz sezonunda giriş çıkışların yoğun olduğu havaalanları, farkındalığı artırmak amacıyla EXPO görselleriyle donatıldı. Önümüzdeki günlerde İstanbul ve Ankara havaalanlarının eklenmesiyle daha da genişleyecek olan EXPO görselleri ülke genelinde ve turizm hareketlerinin yoğun olduğu noktalarda boy gösterecek.

İzmir Valisi ve EXPO İzmir Yönlendirme Kurulu ve Yürütme Komitesi Başkanı M. Cahit Kıraç “Tanıtım faaliyetlerimiz tüm ülkeye devam ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin yaz döneminde sıkça kullandığı turizm destinasyonlarımızdaki havaalanlarını EXPO görselleriyle donattık. Çalışmalarımıza yerel, ulusal ve uluslararası boyutta devam ediyoruz. EXPO’da önemli faaliyetlerden biri de kamuoyu oluşturmak.

Lobi faaliyetlerimize ve kasım ayında gerçekleşecek olan Paris sunumu hazırlıklarımıza eş zamanlı olarak yürüttüğümüz kamuoyu yaratma çalışmalarımız da tüm hızıyla sürüyor. Önümüzdeki günlerde hem İzmir Enternasyonel Fuarında, hem de İzmir genelinde gerçekleştireceğimiz faaliyetlerle halkımızı EXPO 2020 İzmir’le daha fazla buluşturmuş olacağız” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika