spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Girne Üniversitesi THY daveti ile Florya tesislerinde

Seçtiklerimiz

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre;  Girne Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’ne bağlı Pilotluk Eğitimi Bölümü öğrencileri THY’nin daveti ile Fakülte Dekanı Prof. Dr. Süleyman Tolun, fakülte öğretim görevlileri ve THY Kuzey Kıbrıs Bölgesel Pazarlama Müdürü M. Uğur Kelce ile birlikte THY’nin sağlamış olduğu ulaşım olanakları ile İstanbul Florya’da bulunan THY Uçuş Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.
 
Prof. Dr. Tolun; Öğrencilerimizin THY Uçuş Eğitim Merkezi’ni Ziyareti Çok Önemli Bir Etkinlik…
 
Havacılık ve Uzay Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Süleyman Tolun, Girne Üniversitesi öğrencilerinin THY Uçuş Eğitim Merkezi’ne yaptıkları ziyaret sırasında çeşitli uçuş simülatörleri, yangın tatbikatları ve suda kurtarma eğitimleri hakkında bilgi edinme ve gözlem yapma fırsatı bulduklarını söyleyerek, böylesi imkanların öğrencilerin tecrübe ve mesleki bilgisini geliştirme adına çok önemli olduğuna dikkat çekti.
 
YDÜ’den THY’ye Teşekkür…
 
THY gibi kendini dünyada kanıtlamış saygın havacılık kuruluşlarının sağladığı hizmetlerin ilgili akademik kurumların eğitimlerine de  büyük katkılar sağladığını söyleyen Tolun, öğrencilerin THY eğitim merkezini ziyaretlerinin öğrenciler açısından çok önemli bir etkinlik olduğunu dile getirdi. Tolun Başta THY Kıbrıs Müdürlüğü olmak üzere THY ailesine teşekkür etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika