spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Galata Kulesi’nden Üsküdara Hazerfen Uçuşu

Seçtiklerimiz

Senaryonun, kurgunun, aktörün, özel efektlerin olmadığı salt aksiyonun yer aldığı, Avrupa’nın en ünlü outdoor film etkinliği European Outdoor Film Tour (EOFT) ilk kez Türkiye’de.

4 Ekim Çarşamba günü Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) genel merkezinde gerçekleşen basın toplantısında konuşmacılar, organizasyonun Türkiye turizmine katkısının altını çizdi.

 
 
Avrupa’da 22’den fazla ülkede düzenlenen EOFT heyecanı Türkiye’yi de sardı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı GENÇDES tarafından desteklenen organizasyonun proje yetkilisi Mert Ödemiş düzenlenen basın toplantısında, ‘’EOFT, Türkiye’ye ekstrem sporlarıyla buluştururken, tüm dünyaya da Türkiye’nin kültürel ve turizm zenginliğini tanıtacak’’ dedi.

EOFT’nin sadece bir film gösteriminden ibaret olmadığını belirten Ödemiş, Galata Kulesi’nden Üsküdar’a Hazerfen atlayışının gerçekleşeceğini belirtti. Ödemiş sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Hazerfen Ahmet Çelebi’den sonra Galata Kulesi’nden yapılacak olan atlayışın tüm dünyada büyük ilgi uyandıracağını düşünüyoruz.

Ayrıca, Haliç’ten Kız Kulesi’ne kano etkinliği, Kaş’ta dalış ve Rize’de rafting gibi çeşitli aktiviteler de gerçekleşecek.’’ TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Numan Olcar ise EOFT’nin özellikle Avrupa ülkelerinde ilgiyle takip edildiğini vurgularken, “Böylesine uluslararası bir organizasyonda yer almaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika