spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Funda Ocak Dalaman Havalimanı’nı İnceledi

Seçtiklerimiz

DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, Denizli Çardak Havalimanı ziyaretinin ardından Muğla Dalaman Havalimanı’na geçti.
 
Yapım çalışmaları geçici kabul aşamasına gelen yeni dış hatlar terminal binasının hizmete açılmasından önce hazırlıkları yerinde inceleyen Ocak, sosyal medya hesabından ziyaretiyle ilgili paylaşımda bulundu.

Dalaman’da KÖİ modeliyle çok güzel bir dış hatlar terminal binası inşa edildiğini belirten Ocak, “125 bin metrekarelik, 5 milyon yolcu/yıl kapasiteli dış hatlar terminal binası, yolcularımızın daha kaliteli, güvenli ve konforlu seyahat etmelerine hizmet edecek şekilde tasarlandı” dedi.

 
Ocak, yeni dış hatlar terminalinin hizmete girmesinden sonra, mevcut dış hatlar binasının yeniden düzenlenerek iç hatlar terminal binası olarak kullanılacağını ifade ederek, “Açılışına sayılı günler kalan bu görkemli esere emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve yüklenici firma çalışanlarına kalbi teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Yaptığı incelemelerinin ardından Ocak, Dalaman Kaymakamı ve Havalimanı Mülki İdare Amiri Ali Güldoğan’ı makamında ziyaret etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika