spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Eurowings’ten BIZclass.!

Seçtiklerimiz

Uzun mesafeli uçuşlarda Business Class seçeneği sunan ilk düşük maliyetli havayolu
 
 
-Eurowings “BIZclass”, 2018 yazında hizmete giriyor
-Eurowings, uzun mesafeli uçuşlarda Business Class teklifi sunan ilk düşük maliyetli havayolu
-Yeni “BIZclass”, tam donanımlı Business Class hizmeti sunuyor
– İlk kez Mart 2018’de düzenlenecek olan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB’de görücüye çıkıyor
 
Eurowings, 2018 yaz programı itibariyle seçili uzun mesafeli güzergahlarda hizmete sunacağı Business Class seçeneği ile uzun mesafe uçuşlarında bu hizmeti veren ilk düşük maliyetli havayolu olacak. Eurowings’de Business Class tarifesi, “BIZclass” olarak adlandırılacak. BIZclass, Nisan 2018 sonundaki hizmete ilk giriş tarihinden önce Mart 2018’de düzenlenecek olan dünyanın en büyük seyahat fuarı ITB Berlin’de görücüye çıkacak. BIZclass biletleri, seyahat tarihlerinden daha önce Eurowings tarafından satışa sunulacak.
 
 
Eurowings, Facebook ve Twitter da dahil olmak üzere sosyal medya hesaplarından yeni BIZclass’ın ilk fotoğrafını yayınladı. Yayınlanan fotoğraf, önümüzdeki yıl Eurowings yolcularını uzun mesafeli uçuşlarda nelerin beklediğine dair bir fikir veriyor. Eurowings, daha fazla bacak mesafesi, daha geniş koltuklar ve kaliteli servisi, BIZclass’ta misafirleriyle buluşturacak. BIZclass yolcuları, uçuşları sırasında rahatlamak için yalnızca bir tuşla koltuklarını yaklaşık 2 metre uzunluğundaki bir yatağa dönüştürülebilecek. Eurowings’in mevcut uçuş sınıfları Basic, Smart ve Best de yolculara sunulmaya devam edilecek.
 
 
Yeni BIZclass, daha konforlu koltuklar sunmakla kalmıyor aynı zamanda özel ikramlar ve pek çok yeni hizmeti de içeriyor. Eurowings CCO’su Oliver Wagner, “Şu anda, bu yeni hizmetimiz ile ilgili son düzenlemeleri yapıyoruz ve yakında büyük sürprizler sunacağız" dedi. Detaylar, ilk kez Mart 2018’de düzenlenecek olan ITB Fuarı’nda duyurulacak.
 
 
Düşük maliyet ve BIZclass, Eurowings’de bir çelişki değil. Wagner, “Düsseldorf’tan New York, Miami ya da Fort Myers gibi iş seyahatlerinin yoğun olduğu güzergahlarda yeni bir hizmete talep olduğunu görüyoruz. Fiyatların da yolcular için uygun olacağını söylemeye gerek yok. Her zamanki gibi uygun maliyetli tekliflerimizle BIZclass yarışına giriyoruz" dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika