spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Salı, 26 Mart 2024

Eurowings, Miami’ye ilk uçuşunu gerçekleştirdi

Seçtiklerimiz

Yeni Eurowings, uygun maliyetli uzun mesafeli uçuş ağını genişletiyor. Bu kapsamda Eurowings, 1 Eylül 2016 Perşembe günü tamamen dolu olarak Airbus A330 uçağı ile Amerika’nın güneşli eyaleti Florida’da Miami’ye ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Artık Eurowings misafirleri, 159,99 Avro’dan başlayan fiyatlarla Köln/Bonn Havalimanı’ndan Amerika’nın Güneydoğu turizm merkezine seyahat edebilecek.

 

 
Eurowings Genel Müdürü Oliver Wagner, “Tayland, Küba, Meksika ve Mauritius gibi popüler destinasyonlara gerçekleştirdiğimiz uzun mesafeli rotalar %90’nın üzerinde doluluk gösterdi. Uzun mesafeli uçuşların büyüyen ve gelecek vaad eden bir pazar olduğuna dair öngörülerimiz haklı çıktı. Miami de, yeni uzun mesafeli programımız için mükemmel bir destinasyon. Eurowings, Avrupa’da ve komşu ülkelerde geniş, kısa ve orta mesafeli uçuş ağını genişletmeye devam ediyor” dedi.

 

 
Yeni Eurowings, Lufthansa Group çatısı altında, hızla büyüyen pazarlarda uygun maliyetli non-stop operasyonlar gerçekleştiriyor. Yapılan anketlere göre, bugün müşteriler ağırlıklı olarak uygun fiyatlı ve bağlantısız (non-stop) uçuşları tercih ediyor. Bu iki kriter, uçuş seçiminde büyük önem taşıyor. Bu nedenle Eurowings, Avrupa içi ve uzun menzilli rotalarda uygun fiyatlı ve doğrudan uçuşlar gerçekleştirmeye odaklanıyor.

 

 
21 koltuklu Best sınıfı, 289 koltuklu Basic ve Smart sınıfından oluşan Airbus A330 uçakları ile gerçekleştirilen Miami uçuşlarında yolcular, artık tüm Eurowings kısa ve uzun mesafe uçuşlarında da sunulmaya başlayan yeni ‘Wings Eğlence Sistemi’nden de yararlanabiliyor. Wings Eğlence Sistemi ile donatılan konforlu koltuklar ile seyahat eden yolcular, uçuşları süresince akıllı telefonlarını, tablet ve dizüstü bilgisayarlarını kabin içi kablosuz internet ağına bağlayabiliyor ve geniş bir yelpazede sunulan eğlence alternatiflerinden faydalanarak seyahatlerini daha keyifli hale getiriyor.

 

 
Eurowings’in Köln/Bonn’dan kalkacak uçuşları haftada üç kez olmak üzere Salı, Perşembe ve Pazar günleri saat 11:40’da gerçekleşecek ve yerel saatiyle 16:10’da Miami’ye iniş yapacak. Miami’ye inen uçaklar hemen sonrasında saat 17.55’te Köln/Bonn’a hareket edecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika