spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Eurowings Cape Town’a İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Seçtiklerimiz

Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi, tüm piyasa segmentlerinde hızlı ve tutarlı bir şekilde genişlemeye devam ediyor. Cape Town, havayolunun kıtalararası uzun mesafe ağına katılan son destinasyon oldu.

Güney Afrika’nın en büyük ikinci kentine seyahat eden ve neredeyse tüm koltukları dolu olan Eurowings Airbus A330, Pazar akşam saatlerinde tam zamanında havalandı. Önümüzdeki günlerde Köln/Bonn’dan Cape Town’a haftada bir kez, Pazar akşamları düzenlenecek olan uçuşlar, Güney Afrika’dan Köln’e ise her Pazartesi saat 18.45’te yapılacak.

 
Eurowings önümüzdeki yıl uzun menzilli uçuşlarda daha da büyümeyi planlıyor. Bu nedenle, uzun mesafeli üç uçak, bu sonbaharda Münih’te konuşlanacak. Havayolu, önümüzdeki ilkbaharda Düsseldorf ve Berlin’den uzun menzilli uçuşlarını arttırmayı hedefliyor. Eurowings müşterileri;  Asya, Karayipler veya Güney Afrika yolculukları için sayısız uçuş fırsatından ve bağlantı seçeneklerinden faydalanabilecek. Havayolu, müşterileri için planlama seçeneklerini çoğaltmayı amaçlıyor.
 
Eurowings CEO’su Oliver Wagner, "Artık Eurowings uzun menzilli taşımacılıkta da yoğun şekilde yer alıyor. Bu hizmet, büyüme stratejimizin önemli bir parçası oldu.

Önümüzdeki yıl, başka bir büyük kalkınma adımı planlıyor ve uzun mesafe uçuşlarımıza, Köln / Bonn’a ek olarak, diğer üç Alman havalimanını da eklemeyi planlıyoruz. Sonuç olarak Eurowings, bu pazarda Avrupa’nın en büyük, en önemli ve en başarılı havayollarından biri haline gelecek.

 
Tüm Eurowings uçuşlarına www.eurowings.com adresinden veya Eurowings uygulaması üzerinden, hızlı ve kolay bir şekilde rezervasyon yapılabilir. Ayrıca web sitesinde, Eurowings Holidays tur operatörü aracılığıyla, uzun mesafe destinasyonlarına cazip fiyatlı ve yüksek kaliteli tatil paketi seçenekleri de bulunuyor.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika