spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Etihad, Singapur Seferlerinde Çıtayı Yükseltti

Seçtiklerimiz

Böylece İstanbul çıkışlı olarak Abu Dabi üzerinden Singapur’a uçan Etihad Airways konukları da Abu Dabi – Singapur uçuşlarında Dreamliner konforuyla seyahat edebilecek.

Etihad Airways’in Abu Dabi – Singapur uçuşlarında kullandığı Boeing 787-9 Dreamliner uçağındaki kapalı First Class kabinlerinde birleştirilerek iki kişilik yatağa dönüşebilen bir koltuk ve sedirin yanı sıra soğutuculu mini-bar, giysi dolabı ve 24 inç ekranlı TV yer alıyor. Her biri doğrudan koridora çıkışa sahip olan Business Studio kabinlerinde ise 2 metre boyunda bir yatağa dönüşebilen koltuklar ile 18 inç ekranlı TV bulunuyor. Ekonomi sınıfında yer alan akıllı koltuklar ise "sabit kanatlı" koltuk başlığı ile konforlu bir seyahat sunuyor. Çocuklar da havayolunun, tüm kabinlerinde hizmet veren özel eğitimli “Uçan Dadı”lar ile eğlenceli bir uçuş geçiriyor.

Modern Arap rüzgarından esinlenen dekor ve aydınlatması ile Etihad Airways’in devrim niteliğindeki yeni B787 uçağı, 8 First Suite, 28 Business Studio ve 199 akıllı ekonomik koltuğu ile yüksek standartlarda konfor, eğlence ve kabin içi bağlantı sunuyor.

Etihad Airways ile İstanbul – Singapur uçuş saatleri:

* EY4151 sefer numaralı uçuş Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilmektedir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika