spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Etihad, First Class Ödüllerine Ambargo Koydu

Seçtiklerimiz

“En İyi First Class”, “En İyi First Class Koltuğu” ve “En İyi Firs Class İkram” dallarında ödüle layık görülen Etihad Havayolları, böylece first class hizmeti en beğenilen havayolu olmaya devam ettiğini ortaya koydu.

Etihad Havayolları’nın Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner, “Skytrax’de bir kez daha First Class kategorisinde verilen tüm ödülleri almış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu ödüllerin dünya çapında 100’den fazla ülkeden 18 milyondan fazla seyahatseverin görüşleri doğrultusunda belirleniyor olması bunu bizim için daha da değerli kılıyor. Bu kadar genç bir havayolu şirketi olarak Skytrax Ödülleri’nde en iyi havayolları arasında gösteriliyor olmaktan ötürü çok mutluyuz,” şeklinde konuştu.  

Etihad Havayolları’na First Class kategorisinin tüm ödüllerini kazandıran Diamond First Class kabini, havada 5 yıldızlı bir otel konforu sunuyor. Kişiye özel ihtiyaç ve tercihlere göre ikram sunan deneyimli şefler, dünyanın dört bir yanında bulunan en iyi otel ve restoranlardan seçiliyor. Etihad Havayolları, ayrıca bu yıl Diamond First Class konuklarına en taze, en sağlıklı ve en lezzetli ürünü sunabilmek için Abu Dhabi Organics Farms ile işbirliği gerçekleştirdi.

Her yıl gerçekleştirilen Skytrax anketinin sonucunda verilen ödüller sivil havacılık sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alıyor. Ankette, her havayolunun sunduğu müşteri hizmeti kalitesi de dahil olmak üzere, uçuş tecrübesi her yönüyle değerlendiriliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika