spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Etihad Airways Şanghay seferlerine başladı

Seçtiklerimiz

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways’in teknoloji harikası uçağı Boeing 787-9 Dreamliner, 1 Ağustos Pazartesi günü Abu Dabi’den Çin’e ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Bu destinasyondaki uçuş kapasitesini arttırması planlanan uçuşlar, 28 Business ve 271 Ekonomi koltuk kapasiteli Boeing 787-9 Dreamliner uçağıyla gerçekleştiriliyor.
 
 
 
Etihad Airways konukları için tüm detayların düşünüldüğü Business Studio kabinleri, kişisel bir alan ve doğrudan koridora çıkma imkânı sunuyor. Kabinlerde bulunan masaj opsiyonlu Poltrona Frau imzası taşıyan deri koltuklar ise açıldığında 2 metre boyunda bir yatağa dönüşüyor. Talep edilen her saat hizmet veren Yeme-İçme Müdürleri ile çocuklarıyla seyahat eden ebeveynlere yardımcı olan “Uçan Dadılar”, Business konuklarının seyahatlerini konforlu bir şekilde tamamlamalarına yardımcı oluyor.
 
 
Ekonomi sınıfındaki konuklar için tasarlanan “Akıllı Koltuklar”, ayarlanabilen bel yastığı ve kişisel TV hizmeti sunuyor. Uçak içerisinde bulunan havalandırma sistemi ise uzun uçuşların istenmeyen etkilerini minimum seviyeye indiriyor. Boeing 787s ve Airbus A380; son teknoloji Panasonic eX3 sistemiyle 750 saatten fazla eğlence, Wi-Fi ve TV dâhil kabin içi bağlantı sunuyor.

 

 
Şhanghay; Perth, Brisbane, Singapur, Washington DC, Zürih ve Düsseldorf’un ardından Etihad Airways’in B787-9 Dreamliner uçağıyla hizmet verdiği yedinci destinasyon olma özelliğini taşıyor. Şhangay seferlerine 2012 yılında Airbus A330-200 uçakları ile başlayan Etihad Airways, bu destinasyondaki uçuşlarına uzun yolculuklar için en yüksek seviyede konfor sunan Boeing 787 Dreamliner uçaklarıyla hizmet vermeye devam edecek.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika