spot_img
spot_imgspot_img
21.8 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Esenboğa Havalimanı’nda ‘Rıccıottı’ Rüzgarı

Seçtiklerimiz

TAV Havalimanları tarafından işletilen Esenboğa Havalimanı’nda ilginç bir konsere sahne oldu. Hollanda’nın yerinde duramayan seyyar sokak senfoni orkestrası Ricciotti Topluluğu’nun Esenboğa Havalimanı’nda başlayan Türkiye turnesinin ilk konserinde yolcular topluluğa yoğun ilgi gösterdi.

Yolculara keyifli dakikalar yaşatan topluluğa sürpriz konserleri sonrasında, TAV Esenboğa tarafından türk kahvesi ikram edildi. Kırk coşkulu genç müzisyenden oluşan ve senfonik müziği canlı dinleme olanağı olmayan yerlere ulaşmayı hedefleyen seyyar bir senfonik orkestra olan Ricciotti Topluluğu, Türkiye ile Hollanda’nın 400 yıllık diplomatik ilişkilerini kutlamak amacıyla 11-26 Ağustos tarihleri arasında iki ülkede, her yerde ve herkes için verecekleri altmış konseri Türk ve Hollanda halklarına armağan ediyor.

Sahneye ihtiyacı olmayan ve eşsiz bir hareket yeteneğine sahip Ricciotti, iki dakikadan daha kısa bir süre içinde hazır olabilen ve müziklerini herkesle iç içe, içtenlikle kurduğu aktif bir iletişimle dinleyicisi ile bütünleşerek icra eden bir topluluk. Topluluk 20-26 Ağustos tarihleri arasında Ankara’dan yola çıkarak Kırşehir, Avanos, Göreme, Ürgüp, Bor, Niğde, Mersin ve İskenderun üzerinden Antakya, Altınözü, Tarsus ve Karsu köyüne kadar uzanan bir yolda 25 gösteri ile Türkiye sokaklarında olacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika