spot_img
spot_imgspot_img
21.8 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Erzincan – Ankara Hattına Ek Sefer

Seçtiklerimiz

Erzincan AK Parti Milletvekili Serkan Bayram tarafından yapılan açıklamada haftanın her günü AnadoluJet kapsamında Erzincan – Ankara, Ankara – Erzincan arasında sefer düzenleneceğini ifade ederek bu kapsamda 17 Ocak tarihinden sonra haftada 3 ek sefer daha yapılacağını belirtti. Bayram, yaptığı açıklamalar ile karşılıklı olarak gerçekleştirilecek olan Erzincan – Ankara seferlerinin başlamasıyla seferlerde büyük bir rahatlamanın oluşacağını ifade ederek “THY-Anadolujet taleplerimiz noktasında 17 Ocak itibariyle her pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Ankara-Erzincan uçuş seferlerine yenisini ekledi.

Ankara’dan 12.25’te Erzincan’a hareket edecek olan uçak, 14.10’da tekrar Ankara’ya dönüş yapacak” şeklinde konuştu. Açıklamalarına devam eden Bayram, geçen hafta gerçekleşen düzenleme sonucunda gece saatlerinde Erzincan Havalimanı’nda konaklayan Ankara uçağının sabah dönüş yaptığını ifade ederek “Gece geç saatte gelen uçaktan inen ve ilçelerimize gitmekte, ulaşımda zorluk çeken hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda THY ve Anadolujet yetkililerinden bu konu hakkında yeni bir düzenleme istemiştik.

Sağ olsunlar talebimizi olumlu karşıladılar ve Ankara-Erzincan arasına öğle saatinde 2. uçuş seferini ilave ettiler. İlçelerimize ve çevre komşu illerimize gitmek isteyen hemşehrimiz de öğlen saatinde uçak seferimizden böylelikle kolaylıkla istifade edebilecekler” dedi. Ek seferler kapsamında Başbakan Binali Yıldırım ve kararın alınmasında etkili olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, THY ve AnadoluJet yetkililerine teşekkür eden Bayram, açıklamalarını sonlandırdı.

 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika