spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Erdoğan ve Davutoğlu’ndan THY telefonu

Seçtiklerimiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Mali’deki otel baskınında rehin alınan THY personelini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu bildirildi. 
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Mali’deki otel baskınında rehin alınan ve daha sonra kurtarılan THY personelini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
THY ekibinden Sadık Murat Arat, Davutoğlu ile yaptığı görüşmede 2003 yılında Başbakan’ın Beykent Üniversitesinde ders verdiği dönemde dersler aldığını belirterek, o döneme ilişkin anılarını anlattı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mali’deki rehine krizinden kurtulan THY çalışanlarıyla telefonla görüştü ve ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mali’deki otel baskınında rehin alınan ve daha sonra kurtarılan THY personelini arayarak, geçmiş olsun dileklerini iletti. THY personeli deBaşbakan Davutoğlu’na teşekkür etti.
 
THY ekibinden Sadık Murat Arat, görüşmede, 2003 yılında Başbakan’ın Beykent Üniversitesinde ders verdiği dönemde dersler aldığını belirterek, o döneme ilişkin anılarını anlattı. Davutoğlu, 7 personelden o sırada istirahatte olan kaptan ismail Yerli dışındaki 6 kişi ile Büyükelçi Renan Şekeroğlu’nun büyükelçilik konutunda görüştü.
 
Başbakan Davutoğlu, Kaptan Yardımcısı Murat Arat, Kabin Amiri Murat Gündüz, kabin memurları Lütfiye Deniz Kıvrak, Şerife Taşçı Kabacık ve Eray Sevim’le tek tek görüştü.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika