spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Emirates’ten Yeni Yıl Menüleri

Seçtiklerimiz

Emirates Havayolu, Aralık ayında, tüm uçuşlarındaki lezzetli menüsü ve uçuş sırasında izlenebilen nostaljik filmleri ile yeni yıl neşesini gökyüzüne taşıyor.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Aralık ayında tüm kabin sınıflarında seyahat eden yolculara, yerde ve uçakta çeşitli özel yeni yıl imkanlarının keyfini yaşatıyor.

 
Yeni yıl menüleri
 
Emirates’in popüler yeni yıl menüsü, Aralık ayında Dubai’den, Avustralya, Yeni Zelanda, Birleşik Krallık, Avrupa, Birleşik Devletler ve Güney Afrika’daki belirli destinasyonlara seyahat eden tüm yolculara sunulacak.

Economy Class’taki yolcular, Emirates’in ödüllü şefleri tarafından hazırlanan nefis, patates püreli hindi sarması, tavada kızartılmış Viyana tavuğu sosisi, bezelye, bebek havuç ve yaban mersinli jus lié’nin tadını çıkarabilecekler. Tatlı olarak ise, rengeyiği formunda yaban mersinli, sütlü çikolatalı dondurulmuş krema sunacak.

 
First ve Business Class’larda uçan yolculara ise, hindi jambonu, yaban mersinli jus lié, brüksel lahanasının eşlik ettiği kremalı patates kızartması ve kayısı doldurulmuş hindi göğsü sunulacak. Tatlı olarak, yolculara, mereng damlaları ile süslenmiş, çikolatalı; crème anglaise ile servis edilen, kar fondanı ve mevsim yaprakları ile dekore edilmiş çikolatalı naneli kubbe ya da çikolata yıldızları ve zencefilli kurabiye adam gibi, yeni yıl döneminin tatlıları sunulacak.
 
Emirates A380 uçuşlarında, First ve Business Class yolcuları, ayrıca, ikonik Uçak İçi Lounge’ında, sınırlı sayıda üretilen, Baharatlı Noel Baba Amarula Kokteyli ile Noel’in tadına varabilecekler.
 
First Class’ta uçan yolcular, ayrıca şekerleme ve zencefilli kurabiye adamlarla servis edilen, sıcak çikolatanın da keyfini sürebilecekler. First Class’taki küçük gezginlere ise, kardan adamdan esinlenilmiş tatlı kremalı bisküviler sunulacak.
 
Festival mevsimi boyunca, yolcular, uçaktaki yeni yıl yemeklerini tamamlamak üzere, Emirates’in, içecek seçkisinden faydalanabilecek. Yolcular, Noel yemeklerine eşlik edecek, en kaliteli şarap ve şampanyalardan bazılarının tadını çıkarabilirler.
 
Küçük yolculara verilen uçak-içi ikramlar
 
Tüm çocuklara öğle ve akşam yemekleri ile birlikte ikram edilen, üzerinde rengeyiği bulunan çikolatalı lolipoplar, küçük yolcular için sürpriz olarak hazırlandı.
 
Economy Class’ta, çocuklar, süslenmiş nefis hindi sarmaları ve üzerinde, rengeyiği formunda bulunan, yaban mersinli, sütlü çikolatalı dondurulmuş krema ile kendilerini evlerinde hissedecekler.

First ve Business Class’ta uçan küçük yolcular, patates kızartması ile servis edilen hindi göğsü dilimleri, tavada kızartılmış ve füme edilmiş tavuk sosis, bezelye ve tatlı olarak da mereng damlaları ile süslenmiş, çikolatalı ve yaban mersinli jus lié, çikolata yıldızları ve zencefilli kurabiye adamın tadını çıkarabilecekler.

 
Küçük yolcular ayrıca, Aralık ayı boyunca sınırlı bir süre, uçakta kendilerine seyahat arkadaşı olacak Bell the Robin ile sınırlı sayıda üretilmiş olan, bir adet Emirates Fly with Me oyuncağını alabilecekler. Yine sınırlı sayıda üretilmiş olan, Polaroid fotoğraf kartları da hem çocuklar, hem de yetişkinler için, tüm uçuşlarda mevcut olacak.
 
ice’ta dönemsel filmler
 
Yolcuların tatil havasına girmesini sağlamak için, Emirates, ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice üzerinden, bir dizi Noel klasiğini sunacak. Yeni eklenen filmler, Love Actually, Home Alone, Elf, The Polar Express, The Holiday ve It’s a Wonderful Life adlı filmleri de içeriyor. TV eğlence programlarıda ise Wiggly, Wiggly Christmas ve The Snowman da dahil, çocuklara yönelik bazı Noel bölümleri sunulacak.
 
1,000’den fazla film seçeneği ve 3,500’e varan kanal ile Emirates’in uçak içi eğlence sistemi ice, yolcular için, en son ve en iyi filmler, harika TV programları ve kapsamlı müzik seçenekleri ile evdekinden daha iyi bir deneyim oluşturmayı hedefliyor.
 
Emirates ayrıca, Aralık ayında 1982 yapımı klasikleşen film E.T.’yi yayınlayan ilk havayolu şirketi olacak.
 
Yeni Yıl’da yeni bir dil öğrenmeye başlamak isteyenler için, şirket, uTalk kurslarına, İsveççe, Korece, Rusça ve Urduca da dahil, yeni dil seçenekleri de ekledi.
 
Yerde yapılan kutlamalar
 
Dubai’den uçan yolcular, yeni yılda, Home Check-in sayesinde, uçaklarına binmeden önce dahi stressiz uçuş öncesi deneyimi yaşayabilirler. Hizmet, Dubai’de, nerede olurlarsa olsun, yolcuların check-in işlemlerini yerine getirecek, bagajlarını alacak ve kendilerinin, nasıl rahat ediyorlarsa, o şekilde havaalanına gelmelerini ve check-in masalarını geçerek, doğrudan Pasaport Kontrolüne ulaşmalarını sağlayacak.
 
15 Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında, Dubai Uluslararası Havaalanı’nda bulunan 7 salonla birlikte, Emirates ağında bulunan 42 yolcu salonu, biberiye sosu olan kuzu bacağı kızartma vehindi kızartma gibi, bir dizi geleneksel Noel yemeğini ve elmalı tarçınlı Noel pastası gibi geniş bir yeni yıl seçkisi sunacak.
 
Voss ile yürütülen ortaklıkla, Dubai’deki Terminal B’deki Business Class

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika