spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Emirates’ten Sabiha Gökçen’e Özel Kampanya

Seçtiklerimiz

İnsanlar ile mekânları birbirine bağlayan Emirates Havayolu; 8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarda,Economy ve Business Class’ta 45 noktaya yedi gün boyunca avantajlı fiyatlar sunuyor
 
Emirates Havayolu, 8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı satın alınan Economy ve Business Class biletlere özel fiyat imkânı sunuyor.

Yolcular, bu kampanya kapsamında satın aldıkları biletler ile 8 Ekim-31 Ocak 2019 tarihleri arasında Dubai, Maldivler, Kuala Lumpur ve Sidney gibi Emirates Havayolu’nun popüler uçuş noktalarına çok özel fiyatlarla seyahat etme fırsatını yakalıyorlar.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na özel fiyatlar sunan Emirates, bu kampanya kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı’na da özel fırsatlar sunuyor. İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı fırsatlardan yararlanmak isteyen yolcular, fiyatları http://www.emirates.com.tr/ sitesinden kontrol edilebilirler.

 
Emirates yolcuları, ayrıca 30 Ekim 2018 tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Setur Duty Free’deki butik ve aksesuar kategorisinde yüzde 45’e varan indirimlerden yararlanabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika