spot_img
spot_imgspot_img
6.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Emirates’ten ITB Berlin’de İki Büyük Yenilik

Seçtiklerimiz

Emirates Havayolu, dünyanın önde gelen seyahat fuarlarından olan ITB Berlin 2016’da yeni tasarlanan “Sonsuz Olasılıklar Standı”nda Boeing 777 uçakları için tasarlanan yeni Business Class koltuğunu tanıttı.
 
 
İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, bu sene 9-13 Mart’ta gerçekleşen dünyanın en önemli seyahat fuarlarından biri olan ITB Berlin’de, üç katlı “Sonsuz Olasılıklar Standı” ile yer aldı. Ziyaretçilere ve havacılık meraklılarına, eşsiz Emirates ikonik uçak içi özelliklerini deneyimleme fırsatı sağlayan Emirates, aynı zamanda Boeing 777 uçakları için tasarlanan yeni Business Class koltuğunu da bu fuarda ilk kez görücüye çıkardı.
 
 
Emirates Havayolu Başkanı, Sir Tim Clark yaptığı açıklamada: "180 ülke ve 10.000’den fazla katılımcının yer aldığı ITB Berlin, Emirates Havayolu’nun ürün ve hizmetlerini tanıtması için ideal bir platform. Emirates’in ilham veren standında yer alan ekiplerimiz ayrıca yeni ve mevcut ticaret ortaklarımız, müşterilerimiz ve sektör paydaşlarımız ile fikir paylaşımında bulunma şansı yakaladılar.” dedi.
 
 
 
Ziyaretçiler, yeni Emirates standının yanı sıra Kasım 2016’dan itibaren Boeing 777-300ER uçaklarında yer alacak yeni Business Class koltuklarını da deneyimleme şansını elde etti. Müşteri konforu düşünülerek dizayn edilen yeni Business Class koltukları, 72 inç (182.88 cm) dokunmatik ekranla kontrol edilebiliyor. Ergonomik olarak tasarlanmış koltuk başlığı ve 180 derece tamamen yatarak uyku pozisyonuna dönüşebilen koltuklar, aynı zamanda kişisel mini bar ve Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi “ice”ın kontrol edildiği 23 inç’lik (58 cm) sektörün en büyük kişisel TV ekranlarından birini de içeriyor.
 
 
Yirmi yıldır ITB Berlin fuarına katılarak Alman pazarına olan bağlılığını da sağlamlaştıran Emirates, Münih, Frankfurt ve Düseldorf’a Dubai üzerinden A380 uçağı ile günde on uçuşla hizmet veriyor. Ayrıca, Emirates dünya çapında, ITB Berlin’in bu yıl resmi ortağı olan Maldivler’e Dubai üzerinden zahmetsiz bağlantı imkânı sağlıyor.
 
 
Yeni Emirates standının özellikleri:
 
• 8.5 metre yüksekliğindeki üç katlı standın montajı dokuz gün sürdü.
 
• Standın ölçüsü 528 metrekaredir.
 
• Standın toplam ağırlığı yaklaşık olarak 166 tondur. Bir A380’nin ağırlığı üç kat daha fazladır. (560 ton)
 
• Dış bölümde yer alan alan için 1.2 kilometrelik LED aydınlatma kullanıldı.
 
• A380 Duş ve Spa ünitesi yerden ısıtma ile çalışır vaziyette stantta yer aldı.
 
• Stantta yedi toplantı odası, bir büyük alan, iki yönetim ofisi ve iki mutfak yer aldı.
 
• Stand tek seferde 350 ziyaretçi ağırlama kapasitesine sahiptir. Bu neredeyse A380 (399 yolcu) Economy Class yolcu sayısına eşittir.
 
 
 
Emirates hakkında:
 
Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 80 ülkede 150 destinasyona taşıyor. 250 adet geniş gövdeli Airbus ve Boeing uçakla faaliyet gösteren Emirates’in toplam değeri 122 milyar doların üzerinde 253 uçak siparişi bulunuyor

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika