spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates’ten Dubai yolcuları için platform

Seçtiklerimiz

Emirates, Dubai’ye seyahat eden yolcular için otel ve etkinlikleri tanıtan bir platform oluşturdu

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) gidilebilecek mekân ve etkinlikleri tanıtan iki yeni ice TV kanalı hazırladı.
 
Emirates Havayolu, ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’ta yayınlayacağı iki yeni kanal ile Dubai ve BAE dahilindeki birçok etkinliğin ve tesisin tanıtılmasına yardımcı olmayı hedefliyor. Emirates, aralık ayında yayınlanmaya başlayacak olan kanalları ile her ay 5 milyon yolcuya ulaşılabilecek.
 
Dubai ve BAE, giderek artan lüks restorana, dünya çapındaki otellere, etkinliklere ev sahipliği yapıyor, ayrıca hem halka hem de ziyaretçilere keşfedecek yeni dünyaların kapısını aralıyor. Emirates Havayolu ise uçak içi eğlence sistemi ice’ta bulunan iki yeni kanalı ile bu işletmelere Dubai’ye gelen müşterilerine kendilerini tanıtmaları için yeni bir platform sunuyor.
 
Tanıtıma yönelik TV kanalları, başlangıç olarak Dining and entertainment ve Attractions and activities isimleri ile yayınlanacak. Bu da yolculara, tamamen TV kanalları üzerinden, görülmesi şart olan yerleri keşfetmelerinde, geçecek unutulmaz günlerini planlamalarında ve şehrin en iyi restoranları ile birlikte birçok diğer alanda seçim yapmalarına yardımcı olacak. Emirates, ice üzerindeki ‘Dubai and Emirates’ kısmında, restoranlardan, golf sahalarına, otellerden otantik BAE deneyimlerine kadar her şeyi içerecek tanıtım videoları sunacak.
 
Emirates Müşteri Deneyimi Bölüm Başkan Yardımcısı (IFEC) Patrick Brannelly konuya dair yaptığı açıklamada: “Emirates her zaman Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri tarafından sunulan imkanları ve hizmetleri tanıtmaktadır. Bu yeni TV kanalları, yerel işletmelerin, kendilerini, gelen yolcular ve BAE sakinlerine tanıtmaları konusunda, oldukça yardımcı olacak. Örneğin, belki Dubai’ye, önemli bir toplantı için geliyorsunuz ve müşterilerinizi götürecek, harika bir restoran bulmak istiyorsunuz ya da belki ailenizi, tatilde eğlendirecek fikirler arayışındasınız bunu, ice üzerindeki kanallar üzerinden kolayca bulup, gerçekleştirebileceksiniz” dedi.
 
Yeni TV kanalları, 60 ila 120 saniyelik video kliplerle, yeni pazarlama fırsatları sunacak ve işletmelerin, ürünlerini, büyük ve ilgili bir izleyici kitlesine sergilemelerine izin verecek. Emirates, Motivate Media Group ile birlikte, tüm video oluşum ve yayın süreçlerini sürdürecek.
 
Motivate Media Group İdari Ortağı ve Grup Genel Editörü olan Ian Fairservice ise, “30 yıldan fazla süredir Emirates ile çalışmaktayız ve bu yeni maceraya başlamaktan dolayı oldukça heyecan duyuyoruz. Bu proje, kanal üzerinde ilgi çeken içerik oluşturmak ve Emirates’te uçak içi eğlence hizmetlerinin arttırılmasına yardımcı olmak bakımından müthiş bir fırsat sunuyor,” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika