spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Emirates’ten cazip indirimlerle yeni keşif fiyatları

Seçtiklerimiz

15 günde bir uygulanan “Keşif Fiyatları” kampanyasında bu defa Dubai, Bombay, Delhi, Pekin ve Hong Kong’a yüzde 25’e varan indirimli fiyatlar sunuluyor. 
 
31 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Keşif Fiyatları” kampanyasında yepyeni şehirler keşfetmek isteyenleri bekleyen yerler arasında; Ortadoğu’nun iş ve eğlence merkezi Dubai, uzak doğunun egzotik noktaları olan Bombay ve Pekin, tarihi dokusuyla çağdaş mimariyi birleştiren Delhi, büyüleyici bir teknoloji ve alışveriş merkezi olan Hong Kong bulunuyor. 
 
Kampanya dahilinde Emirates Havayolu ile Dubai’ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatları Dubai 279 Avro, Bombay 406 Avro ve Delhi 428 Avro, Pekin 443 Avro, Hong Kong 473 Avro; Business sınıfı gidiş dönüş fiyatları ise Dubai 973 Avro, Bombay 1266 Avro ve Delhi 1288 Avro, Pekin 1638 Avro, Hong Kong 1731 Avro. Kampanyalı fiyatlardan satış dört gün boyunca sürerken, alınan biletler 2 Mayıs’a kadar kullanılabilecek. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahil.
 
Keşif kampanyasından yararlanmak isteyenler, belirtilen satış tarihleri arasında www.emirates.com.tr sitesini ziyaret ederek kampanyaya özel fiyatlarla bilet  alabilecekler. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika