spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Emirates Lounge şimdi de Cape Town’da

Seçtiklerimiz

Emirates’in ayrıcalıklı ve sadık müşterileri, artık havayolunun Güney Afrika’nın en büyük şehirlerinden Cape Town’daki yeni çift katlı lounge’nda konfor, misafirperverlik ve rahatlığın tadını çıkarabilecekler.
 
 
 
İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu’nun, Cape Town’dan Dubai’ye seyahat eden tüm First Class, Business Class yolcuları, Skywards Platinium ve Gold üyeleri artık 123 kişilik kapasiteli dinlenme salonunun olanaklarına ücretsiz olarak erişebiliyor.
 
 
 
2.89 milyon dolarlık yatırım ile kullanıma açılan yeni lounge, Cape Town havaalanında yer alan A3 numaralı Emirates biniş noktasının yanında, dış hat uçuşları bölümünde yer alıyor.

 
 
 
Rahatlık ve kalite odaklı olarak tasarlanan, Cape Town’da özel şoför hizmetinden, check-in kontuarlarına ve Emirates’in ödüllü uçuş hizmetine kadar farklı ayrıcalıklara sahip bu yeni lounge ile yolcular, ilk andan varış noktasına kadar zahmetsiz, rahat ve eğlenceli bir yolculuğun tadını çıkarabiliyor. Emirates, yeni lounge’unda günde 65 – 70 arası ayrıcalıklı yolcusunu ağırlamayı bekliyor.
 
 
 
Cape Town, Emirates’in uçuş ağındaki 150 nokta arasından lounge’a sahip 39’uncu havaalanı olurken yeni tasarım konseptine sahip 14’üncü lounge oldu. Yeni tasarımda İtalyan mermer yer döşemeleri, deri sandalyeler ve ceviz ağacı mobilyalar ile yeni ve rahatlatıcı bir atmosfer hazırlandı.
 
 
 
Lounge, özel yemek alanında açık büfe olarak servis edilen sıcak ve soğuk gurme yemekleri, yerel lezzet ve içecekleri içeren geniş bir menüye de sahip. Yolcuların aynı zamanda son model dokunmatik ekranlı çalışma alanları, kablosuz interneti ve lounge’ın üst katına çıkan özel asansörü ile tam donanımlı iş merkezine erişim imkânı da bulunuyor. Üst katta sessiz bir oturma alanı, ana yemek salonu, TV alanı, duşlu dinlenme odaları ve bir ibadet odası da yer alıyor.
 
 
 
Cape Town’a ve Dubai Uluslararası Havaalanı’ndaki 6 lounge’a ek olarak Emirates; Johannesburg, Auckland, Bangkok, Pekin, Birmingham, Brisbane, Colombo, Delhi, Düsseldorf, Frankfurt, Glaskov, Hamburg, Hong Kong, İstanbul, Kuala Lumpur, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Los Angeles, Manchester, Melbourne, Milan, Münih, Narita, New York – JFK, Paris – Charles de Gaulle, Perth, Roma, San Francisco, Şangay, Singapur, Sidney ve Zürih’te de toplam 350 milyon dolarlık yatırımla oluşturulmuş özel lounge alanlarına sahip.
 
 
 
Emirates, Cape Town ve Dubai arasında ünlü Boeing 777 uçağı ile günde 2 uçuş gerçekleştiriyor. Havayolu, 4 Temmuz 2016 itibariyle iki şehir arasındaki günlük üçüncü seferine de başlayacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika