spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates’in yeni First Class Özel Süit’i ATM’de

Seçtiklerimiz

Emirates, Arabian Travel Market 2018’de (ATM) yeni Boeing 777-300ER First Class Özel Süit’ini ilk kez sergileyecek.
 
İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, 22 – 25 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek bölgenin önde gelen seyahat ve turizm fuar Arabian Travel Market 2018’de yeni Boeing 777-300ER First Class Süit’ini ziyaretçilere sunuyor. Bu sene, ayrıca Emirates’in, ATM ile ortaklığının ve bağlılığının 25. Yılı olma özelliği taşıyor.
 
Fuarın kapılarını ilk kez açtığı 1993 yılında, Emirates, 32 destinasyona 15 uçuş gerçekleştirmiş ve 2 milyon yolcu taşımıştı. Bugün ise yılda 59 milyon yolcu taşıyan Emirates, 85 ülkedeki 159 destinasyona hizmet veren, en büyük uluslararası havayolu şirketlerinden birisi.
 
Emirates standı, ziyaretçilere, havayolunun son dönemde lanse ettiği ürün ve hizmetleri tecrübe etme fırsatı sunacak. Sergilenecek olan, ezber bozan, tamamen kapalı First Class özel süitleri, yerden tavana sürme kapılar, yumuşak deriden yapılma koltuklar, yüksek teknoloji ürünü kontrol panelleri ve ruh haline uygun aydınlatma sistemine sahip.

En yeni teknolojiye sahip olan süitler, ayrıca dünyadaki ilkleri içeriyor: gerçek zamanlı fiberoptik kamera teknolojisinden yararlanan ‘sanal pencereler,’ NASA’dan ilham alınan ‘sıfır-yerçekimli’ oturma pozisyonu ve kişisel video-çağrı hizmeti. Süit içerisindeki tasarım ayrıntılarında ise, lüks otomobil markası Mercedes-Benz’den esinlenilmiş.

 
Emirates ayrıca, First Class Duşlu Spa ve geniş oturma bölümüne sahip Economy Class koltuklarının en son versiyonu gibi ikonik ürünlerinin yanı sıra, en son Boeing 777 Business Class koltuklarını ve A380 uçak içi lounge bölümünü de sergileyecek.
 
Ziyaretçiler, dokunmatik ekranlı yön haritası üzerinde oynanan 60 saniyelik interaktif bir oyunla, Emirates ağının nasıl olduğunu tecrübe edebiliyor. Geçen yıl şirket, Atina üzerinden Newark, Zagreb ve Phnom Penh’e yeni uçuş rotaları lanse etmişti ve Londra Stanstead ve Santiago de Chile de Emirates’in bu yıl hizmet vermeye başlayacağı noktalar olacak.
 
Emirates standı, ATM’deki Salon 3’te, stand numarası ME3310’da bulunuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika