spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates’in kabin memuru sayısı 20 bin kişiyi aştı

Seçtiklerimiz

Emirates, 20.000’i aşan kabin memuru sayısı ile büyümesini sürdürürken kaliteli hizmeti de aynı anda sunuyor.
 
Emirates Havayolu, 135’ten fazla ülkeden gelen ve farklı kültürleri temsil eden kabin ekibi ile 55 farklı dilde hizmet veriyor. Emirates, genişleyen rotaları ve yeni uçaklarıyla bu yıl da 5.000’den fazla yeni personeli işe almayı planlıyor.
 
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Emirates’in Hizmet Dağıtım Kıdemli Başkan Yardımcısı Terry Daly: “Kabin ekibimiz markamızın en mükemmel elçisi konumunda. Onlar havada 35.000 fit yükseklikte her gün yolcularımızla iletişimdeler ve Emirates’in yer aldığı dünya çapında gerçekleşen büyük fuarlarda ve etkinliklerde bizi temsil ediyorlar. Yolcuların havada güvenlik ve emniyetlerinden başlayarak, onların esenliği ve hatırlamaya değer bir uçuş gerçekleştirmelerini sağlayan kabin ekibimiz, Emirates’te temsil ettiğimiz herşeyi somutlaştırıyor. Çok kısa zamanda çok uzun bir yol kat ettik ve bugün 20.000 kişiyi içeren yetenekli kabin ekibimiz ile bu aşamayı kutlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.
 
Emirates, geniş sayıdaki kabin ekibinin sürekliliğini sağlamak amacıyla personellerin gelecekleri ile ilgili farklı fırsat seçenekleri yaratıyor. Bu kapsamda, kabin ekibinin, terfi etme fırsatının yanında havayolu içinde de ilerlemeleri için pek çok imkanı bulunuyor. Ekibin çoğu ekonomi sınıfından bussiness sınıfa geçişte 18 aydan kısa bir sürede gelişim gösterirken geri kalan görevliler kabin sorumlusu veya kabin ekibi lideri pozisyonuna 5-6 yıl içerisinde geliyor.
 
Emirates kabin ekibi, çok kültürlü olmasının yanı sıra çok farklı meslek gruplarından oluşturuluyor. Muhasebeciler, iktisatçılar, tıpçılar ve müzisyenler dahi Emirates kabin ekibine katılarak şirkette farklı vasıfları bir araya getirip yeni perspektifleri oluşturuyor.
 
Kabin ekibine istihdam hizmeti çerçevesinde Dubai’de ücretsiz yüksek standart konaklama, ücretsiz elektrik ve su, personel ulaşım hizmeti, ücretsiz sigortanın yanı sıra Dubai’de yaptıkları alışverişlerde özel indirimler veriyor. Ayrıca kabin ekibine, aile ve arkadaşlarına imtiyazlı seyahat avantajları da sunuluyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika