spot_img
spot_imgspot_img
18.1 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Emirates Holidays’ten  Bayram Kampanyası

Seçtiklerimiz

Emirates Holidays’in bayram kampanyası ile Black River Gorges tepesinde Mauritius’un nefes kesen manzarasına dalıp, Güney Afrika Durban Drakensberg dağlarındaki muhteşem tabiatın keyfini çıkarmak ya da Vietnam’ın hareketli antik kenti Ho Chi Minh’i uygun fiyatlarla keşfetmek mümkün oluyor.

Mauritius: Beyaz kum plajları, kristal berraklığındaki lagünleri, sonsuz mercan resifleri ve şeker kamışı tarlalarıyla doğal güzelliklere sahip Mauritius için tatil seçenekleri kişi başı 1364 Avro’dan itibaren sunuluyor. Tatil paketi 3 yıldızlı otelde 4 gece yarım pansiyon konaklamayı, gidiş-dönüş ekonomi biletini, özel araç transferini ve oda vergisi ile servis ücretlerini içeriyor.

Durban: Güney Afrika’nın astropikal iklimine sahip rengârenk şehri Durban’da 3 yıldızlı otelde 4 gece kahvaltı dahil konaklamayı, Ekonomi sınıfı uçak biletini, özel araç transferlerini içeren tatil seçenekleri kişi başı 1013 Avro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Kuala Lumpur: Canlı gece hayatı, ulusal müzesi ve sonsuz alışveriş seçenekleriyle Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’a tatil paketlerinde 3 yıldızlı otelde kahvaltı dahil 4 gece konaklama, ekonomi sınıfı uçak bileti ve özel araç transferler kişi başı 932 Avro’dan başlayarak fiyatlandırılıyor.

Ho Chi Minh City: Vietnam’ın en büyük şehri olan Ho Chi Minh, tasarım merkezlerinden küçük çaplı marketlere; gurme restoranlardan sokak kafelerine her yaş grubuna hitap eden davet ve eğlencelere ev sahipliği yapıyor. Ho Chi Minh tatil seçenekleri 4 yıldızlı otelde 4 gece kahvaltı dahil konaklamayı, Ekonomi sınıfı uçak biletini, özel araç transferlerini içeriyor ve kişi başı 830 Avro’dan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika