spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates Dubai’ye uçan yolcularına yaz fırsatları

Seçtiklerimiz

Henüz yaz planları üzerinde bir karara varmamış olan gezginler, Dubai’deki cazip tatil paketlerinden, sadece Emirates ile uçarak yararlanabiliyor.

Yolcular, Emirates rezervasyonlarının ardından dünya çapındaki otellerde özel fiyatlardan faydalanabiliyorlar. Ayrıca, sıra dışı eğlence imkanlarının tadını çıkarabilen yolcular, şehrin dünya çapındaki gösteri merkezleri ve görülmeye değer noktalarından bazılarını, Dubai’nin her yerindeki tema parklarını ziyaret edebiliyorlar.

 
Yolcular, şehrin şık, deniz manzaralı bölgesinde bulunan Rove Dubai Marina’da bir odada iki kişi için, gecelik 49 dolardan başlayan fiyatlarla, Dubai keyfini yaşayabiliyor.

Paket ayrıca, bölgedeki en büyük entegre tema parkı noktası olan ve MOTIONGATE™ Dubai, BOLLYWOOD PARKS™ Dubai, LEGOLAND® Dubai ve LEGOLAND® Water Park’ı kapsayan Dubai Parks and Resorts için, iki adet bileti de içeriyor.

 
Gezginler, Dubai şehir merkezinde, en iyi alışveriş noktaları ve restoranları ziyaret ederek ederek, hayranlık verici, ikonik mimari eserleri izleyebiliyor. Canlı bir ortamı olan şehir merkezinde, Rove Downtown, Manzil Downtown ve Address Downtown da dahil, bir dizi otel seçeneği de mevcut. Bu bölgede kalmayı tercih eden yolcular, bu üç otelin herhangi birinin özel fiyatlarından yararlanabilirler.
 
Rove Downtown, konuklarının her birine, en büyük ve en çok ziyaret edilen alışveriş ve eğlence noktası olan Dubai Mall’da bulunan, Dubai’nin yeni sanal gerçeklik tema parkı olan Virtual Reality Park için ücretsiz bilet ile birlikte, gecelik 99 dolarlık bir paket sunuyor.
 
Manzil Downtown ise Dubai’nin geçmişi, şu anı ve geleceğini, interaktif bir şekilde sunan, şehrin tiyatro gösteri alanı olan La Perle için ücretsiz iki bilet ile birlikte, oda başına, iki kişilik, gecelik 149 dolar değerinde bir paket sunuyor.
 
Yolcular ayrıca, Address Downtown’da, iki konuk için, gecelik 199 dolarlık paketlerden de yararlanabiliyorlar. Pakete, dünyanın en uzun binası olan, konukların, 456 metrede, şehrin büyüleyici manzarasını 360 derece izleyebildikleri Burj Khalifa’nın en üst katını ziyaret etmeye yönelik, ücretsiz biletler de dahil.
 
Bir sonraki destinasyonları öncesinde Dubai’de birkaç gün geçirmek isteyen ziyaretçiler ya da şehirde konaklamak isteyenler, sadece bir seyahat acentesi ya da yerel Emirates Satış Ofisi’nde uçuşlarını internet üzerinden ayırtarak ve tercih ettikleri özel paketleri seçerek, bu imkanlardan yararlanabiliyor. Paketlerin, varıştan en az 24 saat önce, internet üzerinden rezerve edilmesi ve yolculardan da otele girişte, Emirates biletini göstermeleri gerekiyor.
 
Bu hizmet, 29 Eylül 2018 tarihine kadar yapılan herhangi bir Emirates rezervasyonu ve 30 Eylül 2018 tarihine kadar yapılan otel konaklamaları için geçerlidir.
 
Emirates, müşterilerine, 85 ülkedeki 159 noktaya seyahat seçenekleri ve benzersiz bir bağlantı imkânı sunuyor. Yolcular, Havayolunun ödüllü uçak içi eğlence sistemi ile 3500’e varan kanal seçeneğinin, 20 MB’a kadar, ücretsiz Wi-Fi imkânı, LIVE TV ile birlikte, ödüllü aşçıların hazırladığı, bölgesel lezzetlerden esinlenilmiş yemeklerin tadını çıkarabiliyor.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika