spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates, Dubai Film Festivaline sponsor oldu

Seçtiklerimiz

Yıllar içinde Orta Doğu’nun önde gelen film festivali haline gelen ve uluslararası beğeni toplayan, Dubai Uluslararası Film Festivali’nin 14.’sü Emirates sponsorluğunda gerçekleştiriliyor
 
Emirates, Dubai Uluslararası Film Festivali’nin (DIFF) 14.’sünde film tutkunlarına en güzel örnekleri sunarken aynı zamanda kırmızı halıda dünyaca ünlü yıldızları ağırlıyor.

 
Şeyh Mansoor bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un da katılımı ile gerçekleşen DIFF açılışı, çeşitli yerel, bölgesel ve dünya çapında yeteneklere ev sahipliği yapıyor. Sekiz gün süren festivalin açılış gecesi, Sir Patrick Stewart, Cate Blanchett, Wahid Hamid, Irrfan Han, Hend Sabri ve Sonam Kapoor gibi dünyaca ünlü yıldızların katılımı ile renklendi.

 
13 Aralık’ta son bulacak olan Dubai Uluslararası Film Festivali, film meraklılarına yerel sinema galaları, forumlar ve Dubai’deki sinema severlerin keyifle takip edeceği film etkinlikleri ile heyecan yaratmaya devam ediyor. Emirates, festivalin başlangıcından bu yana DIFF’in başlıca ve kurucu sponsoru oldu ve bazı iyi filmlerin de ekranlarda yer almasına öncülük etti.
 
Ayrıca, film tutkunu olan yolcular, Emirates’in ödüllü uçak içi dijital geniş ekran eğlence sistemi "ice" ekranlarınından yaklaşık 40 dilde 2500’den fazla eğlence kanalını izleyebiliyorlar. Emirates, gökyüzündeki en geniş program seçeneği, canlı TV, oyunlar, podcast’ler, TV şovları ve çok çeşitli bölgesel ve global filmler ile yolcularına eğlenceyi her anlamda sunuyor. Uçuşunuzda yer alan program ve filmler için http://www.emirates.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
DIFF hakkında daha fazla bilgi almak için http://www.dubaifilmfest.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika