spot_img
spot_imgspot_img
11.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Emirates 4 ödül birden aldı

Seçtiklerimiz

Emirates aynı zamanda "En İyi First Class’a Sahip Havayolu", "En iyi Kabin Ekibine Sahip Hava yolu" ve "Orta Doğu’da En İyi Havalimanı Lounge’u" ödüllerine layık görüldü.
 
Ödüller Emirates’in tüm seyahat sınıflarında hem havada hem de yerde daha iyi ve daha güvenli bir yolculuk sunma konusunda kararlılığını ortaya koyuyor. Ödüller aynı zamanda şirketin zorlu Kovid-19 salgını sırasında değişen tüketici beklentilerini hızla karşılayarak, yolcularına sunduğu desteği de öne çıkarıyor. Emirates, seyahat boyunca her bir temas noktasında sektöre öncülük eden sağlık ve güvenlik tedbirleri alarak yolcu deneyimini yeniden tasarladı ve seyahat güvencesi ve daha fazla esneklik sunarak uçak yolculuğuna olan güveni tazelemek için çalışmalar yaptı.
 
Emirates, yolcularına, evlerinden uzakta oldukları yolculukları sırasında Kovid-19 tanısı konması halinde, 150.000 EUR’ya kadar sağlık masraflarının ve 14 gün boyunca günde 100 Eur’ya kadar karantina masraflarının karşılanacağını bilerek daha güvenle seyahat etmelerine için ücretsiz Kovid-19 sigortası sunan ilk hava yolu oldu ve bu alanda öncü rol oynadı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika