spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Emirates, 2019’da Birçok Ödül Aldı

Seçtiklerimiz

Emirates, Business Traveller Gökyüzü Mahzenleri 2019’da Birçok Ödül Aldı
 
Emirates‘in seçkin şarap listesi, dün Londra‘da gerçekleştirilen ‘Business Traveller Gökyüzü Mahzenleri 2019’ töreninde birçok ödüle layık görüldü.
 
Havayolu şirketi, özenle hazırlanan şarap listesiyle 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere birçok ödül kazandı.Bu ödüller:
 
Altın

Business Class Fortified -Dow‘s Colheita Port, 1992, Douro Vadisi, Portekiz

 

First Class Fortified – Vin de Constance Klein Constantia 2013, Contantia, Cape Town, Güney Afrika

 

Gümüş
 
Business Class Rosé – Whispering Angel 2018, Cotes de Provence, Fransa

 

First Class Red- Les Forts de Latour, 2005, Paullac, Bordeaux, Fransa

 

Bronz

First Class Fizz – Dom Pérignon Vintage 2002 – Plénitude 2, Champagne, Fransa

 

Ödül kazanan şaraplar Emirates‘in Fransa, Avustralya, Güney Afrika ve Portekiz de dahil olmak üzere 12 ana şarap üretim bölgesinden sunduğu geniş ikram yelpazesini temsil ediyor. Emirates‘in şarap stratejisi, ilk fırsatta en özel şarapları satın almak ve bunları uçuşta servis etmeden önce tam potansiyellerini ortaya koymaları için olgunlaşmalarını sağlamak.

Emirates‘in Fransa‘da bulunan şarap mahzeni, tüm havayolları arasında en büyüğüdür. Halihazırda mahzende 7.4 milyon şişe kaliteli şarap bulunmaktadır ve bunlardan bazıları ancak 2037 yılında servise hazır olacaktır.

 
Emirates ayrıca Emirates Bağbozumu Koleksiyonu için, Fransa‘daki şarap mahzenindeki en kaliteli şaraplardan oluşan yeni şarap listesinin lansmanını yaptı. Bu özel şaraplar sınırlı bir süre için yalnızca belirli hatlardaki First Class yolcularına ikram edilecek.
 
Emirates, First Class Fizz kategorisinde Dom Pérignon Plénitude 2, 2002 ile Bronz ödül sahibi oldu. Dom Pérignon, 28 yıldır Emirates First Class şarap listesinin değişmez bir üyesi ve Emirates, şarap evinin bir numaralı global ortağı. Yıllar içinde Emirates, bir kısmı havayoluna özel olarak üretilen çeşitli Dom Pérignon rekolteleri sundu.
 
 Business Traveller Gökyüzü Mahzenleri Ödülleri, tüm dünyada havayollarının first ve business class yolcularına sunulan en iyi şarapları ödüllendiriyor. Havayolunun ödüllü uçak içi eğlence sistemi olan ice‘ın Şarap Kanalı‘nda Emirates‘in özenle hazırlanan şarap seçkisine ve tedarik stratejisine de dikkat çekildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika