spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

DO&CO’dan THY Açıklaması

Seçtiklerimiz

THY ile yollarını ayıracağı iddiaları hakkında DO & CO, konu ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bir açıklama yaptı.

 

DO & CO’dan ikram hizmetleri sağlamakta olan Türk Hava Yolları’nın (THY), yapımı devam eden İstanbul Yeni Havalimanı’na taşınması ile birlikte ikram hizmeti tedariki için SATS ile iyi niyet anlaşması imzaladığı dün akşam duyurulmuştu.

 

THY’nin DO & CO ile yollarını ayıracağı söylentilerine neden olan bu iyi niyet anlaşması hakkında, DO &CO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada, ne DO & CO AG, ne TURKISH DO & CO ortaklığının, ne de THY ile TURKISH DO & CO arasındaki ikram hizmetleri sözleşmesinin sonlandırılmadığı belirtildi. Şirket, THY’ye karşı taahütlerin yerine getirilmeye devam edileceğini ve mevcut ortaklığa bağlı olduklarının altını çizdi.

 

DO & CO AG ayrıca, TURKISH DO & CO’nun üçüncü havalimanında THY ikram hizmetleri sağlayıcısı olarak seçilmemesi durumunda dahi İstanbul üçüncü havalimanına önemli ölçüde yatırımlar yapmaya istekli olduğunu vurguladı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika