spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Dev Havalimanı 21 Ayda Tamamlandı

Seçtiklerimiz

YENİ Havalimanları inşaasındaki tecrübesi sebebiyle, Cengiz İnşaata verilen Kuveyt Havalimanı Uluslararası Terminal binası 21 ayda tamamlanarak açılışı yapıldı.

Düzenlenen teslim töreninde Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir el-Sabah, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’e projenin hızı ve kalitesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

 
Müteahhitlik sektöründe Çin’in ardından dünyada ikincilik koltuğuna oturan ve birbiri ardına çok önemli projelere imza atan Türk müteahhitleri dünyaya köprü olmaya devam ediyor.

Cengiz Holding bünyesinde yer alan Cengiz İnşaat tarafından 200 milyon dolara 21 ay gibi rekor sürede tamamlanan Kuveyt yeni terminal binası Kuveytli yetkililere teslim edildi.

Kuveyt’in mevcut havalimanı terminali uluslararası standartlara uygun olmadığı için ABD’ye direkt uçuş yapılamamasının önündeki engel de Türkler tarafından kaldırılmış oldu.

Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir el-Sabah, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’e projenin hızı ve kalitesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika