spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Deniz uçağı seferlerine yeniden başlıyor

Seçtiklerimiz

Burulaş, kısa süre önce teknik nedenlerden dolayı ara verdiği Deniz Uçağı seferlerine 28 Temmuz Salı günü tekrar başlıyor. Burulaş Havacılık,hem karaya hem de denize iniş yapabilen amfibik özelliğe sahip deniz uçaklarıyla geçtiğimiz dönemlerde sunduğu hizmeti yeniden sunuyor.

Bursa-İstanbul arası ulaşımı yaklaşık yarım saate düşürmesi nedeniyle yolcuların büyük ilgisiyle karşılandığını belirten Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, “Deniz Uçağı, hafta içi üç karşılıklı olmak üzere toplam 6 sefer, hafta sonu iki karşılıklı toplamda ise dört seferle gökyüzünde Gemlik-Haliç arası ulaşımı sağlamaya kaldığı yerden devam edecek. İstanbul-Bursa arası ulaşımı kısaltmasının yanında Deniz Uçağı, gökyüzünde süzülerek sunduğu seyir keyfiyle de yolcuların vazgeçilmez ulaşım alternatifi” dedi.

İstanbul-Çeşme ulaşımı da BURULAŞ güvencesinde

Deniz Uçağı, Gemlik-Haliç seferlerine ek olarak hafta sonu gerçekleşecek İstanbul-Çeşme karşılıklı seferleriyle Marmara’yı da Ege’yle buluşturacak. Bursa ile İstanbul arasındaki ulaşımı dakikalara indiren Deniz Uçağı’nın Marmara ile Ege arasında önemli bir ulaşım alternatifi olacağını ifade eden Levent Fidansoy, “Geçtiğimiz yaz aylarında Ege kıyılarına düzenlediğimiz seferlerimizi bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Verilecek bu hizmet ile yolcularımız Marmara’dan Ege’ye keyifle seyahat edecek” diye konuştu. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika