spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Corendon, Kids & Co’yu uçaklarına taşıdı

Seçtiklerimiz

Lulu ve Tiger, bu yıl Mayıs ayında çantalarını toplayarak Yunanistan’da Kos, Rodos ve Girit’te, Türkiye’de Bodrum ve Antalya’da, Portekiz’de Algarve’de bulunan 7 farklı tatil tesisine uçacak.

Corendon’un yeni çocuk paketi olan Kids&Co’nun ana karakterleri olan iki kürklü arkadaş Lulu ve Tiger, ebeveynlerin diledikleri gibi dinlenerek tatillerini geçirmeleri için, tatil süresince miniklere eşlik edecek. Bu eğlenceli tatil partisi 0-3 yaş arasındaki minikler ve yaşı 12’ye kadar olan çocuklara odaklandı. Miniklere, Corendon’dan ihtiyaç duyabilecekleri herşey sağlanıyor. Yaşları nispeten büyük olan çocuklar içinse deneyimli Hollandalı animasyon takımı görevde olacak.

Bu yeni projenin lansmanına Avrupa’da devam eden Corendon, tanıtım çalışmasının son adımında kendi uçağının dış alanını kullandı. Corendon Airlines’ın TC-TJB tescilli Boeing 737 tipi uçağı uzun ve zahmetli bir çalışmadan sonra boyama hangarından çıktı. Yeni boyamalarıyla çok şirin bir görünüm arz eden uçak, sadece miniklerin değil uçmakla ilgili kaygı taşıyan büyüklerin de beğenisini kazanacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika