spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Corendon Jumbo Jeti Otelin Bahçesine Çekecek

Seçtiklerimiz

Roma’da Corendon renklerine boyandıktan sonra son uçuşunu yaparak Amsterdam’a gelen uçak için Corendon ve Schiphol Havalimanı yetkilileri tarafından bir karşılama organizasyonu düzenlendi.

Pistten aprona kadar Schiphol Havalimanı’nın ünlü sarı arabalarının eşlik ettiği ‘City of Bangkok’ isimli Boeing 747-400 tipi uçak, Village Otel’in bahçesine yerleştirileceği şubat ayına kadar Schiphol Havalimanı’nın hangarında kalacak. 

 
Uçaklı ikinci otel
 
Corendon’un geçen mayıs ayında dokuzuncu oteli olarak Amsterdam’ın havalimanı bölgesinde açtığı Village Hotel, Benelüks ülkelerinin en büyük oteli olma özelliğini taşıyor. 676 odadan ve 3 farklı binadan oluşan Corendon Village Hotel Amsterdam’ın yatırım bedeli 80 milyon euro’ya ulaşmıştı.

Vilage Hotel’in bahçesine yerleştirilecek Boeing 747-400, restoran, kafe ve kütüphane olarak kullanılacak.Bünyesinde Hollanda ve Belçika’nın en büyük tur operatörlerinden biri olan Corendon Travel’in yanı sıra, kendi incoming şirketi, filosunda 16 Boeing 737 bulunan bir havayolu grubu ve 9 tesisli bir otel zinciri olan Corendon, daha önce de Amsterdam’daki ilk oteli olan Corendon City Hotel’in yedinci katına gerçek bir Boeing 737 kokpiti yerleştirmiş ve bu odayı hem eğitim, hem de simülasyon odası olarak hizmete sunmuştu.

Hollanda ve Belçika’nın en yüksek bilinirliğe sahip markalarından biri olan Corendon’un, 747 tipi jumbo jet uçağı Corendon Village Hotel’in bahçesine nasıl getirteceği şu anda Hollanda basını tarafından en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika