spot_img
spot_imgspot_img
18.5 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Corendon, II. Pilot Aday alımı projesi startı verildi

Seçtiklerimiz

CORENDON AIRLINES İKİNCİ PİLOT ADAYLARI PROJESİNİ BİR KEZ DAHA DÜZENLİYOR!
 
Corendon Airlines, 2015 yılında ilkini düzenlediği tip eğitimi olmayan pilotlar tarafından heyecanla karşılanan “İkinci Pilot Adayları” (Trainee First Officer) projesini yeniden düzenliyor.

 

Üçüncüsü düzenlenen proje kapsamında, uçuş okulları mezunu adaylar arasından değerlendirme süreçlerinden başarıyla geçenler ile iş sözleşmesi imzalanacak. Corendon Airlines, bu kez seçilen adayların tip eğitimlerini de kendisi verecek. Seçilen adaylar, tip eğitimi masraflarını çalışarak geri öderken yine uygun şartlardan yararlanabilecekler.
 
Projeyle ilgili konuşan Corendon Airlines Uçuş Eğitim Müdürü Ahmet ÖZKAN;
“Corendon Airlines olarak, uçuş okullarından mezun pilotların tip eğitimlerinin tamamını, ilk kez kendi bünyemizde gerçekleştireceğiz. Yeni oluşturduğumuz tip eğitim organizasyonu ile daha kaliteli ve başarı oranı yüksek eğitim vermeyi hedefliyoruz. İki sene önce başladığımız bu proje ile şirketimize bizimle uzun yıllar uçacak Türk ikinci pilotlar kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.
 


Geçtiğimiz iki yılda düzenledikleri bu projeye hem çok yüksek sayıda başvuru aldıklarını hem de proje sonunda elde ettikleri çıktılardan çok memnun olduklarını belirten Corendon Airlines İnsan Kaynakları Müdürü Berna OSKAY;
“Bu proje ile istihdam ettiğimiz pilotlarımızın şirketimize gösterdikleri bağlılık ve organizasyon kültürüne olan adaptasyonları, projeye devam etme kararı almamızda çok etkili oldu.” şeklinde konuştu.
 
Ön değerlendirme sonrası projeye dahil edilecek adaylar ile Aralık – Ocak ayları içerisinde mülakat ve simülatör değerlendirmesi yapılacak. Süreci başarıyla tamamlayan adaylar, 2018’in ilk çeyreğinde tip eğitimlerine ve hat uçuşlarına başlayacaklar.
 
Projeye dahil olmak isteyen adaylar, proje gerekliliklerini ve detaylı bilgileri www.corendonairlines.com/tr/page/kurumsal/kariyer üzerinden öğrenebilirler.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika