spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Corendon Gazipaşa’ya haftada 5 sefer düzenleyecek

Seçtiklerimiz

Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç, yaptığı açıklamasında Corendon Satış Direktörü Cem Bora Sevim ile yaptığı görüşmenin ardından turizmcilere müjdeli bir haber verdi. Özgenç, Corendon’un 2013 yıkında Gazipaşa Havalimanı’nı merkez üssü yapacağını söylediği açıklamasında “31 Mart-30 Ekim 2013 tarihleri arasında Coendon Gazipaşa Havalimanı’na haftada 5 uçak indirip kaldıracak.” dedi.

Belirtilen uçuşların tamamının garantili satışlar olduğuna değinen Özgenç, “İlk etapta Hollanda, Danimarka ve Çekostavakya ülkelerinden yolcu getirecek olan Corendon aynı zamanda 4. ülke olarak da Polonya’yla çalışmayı hedefliyor. Polonya ile görüşmelerin yüzde 80 tamamlandığını öğrendik. Bu 4 ülkenin yolcu indirmesi halinde 2013’te Mart-Ekim arasında minimum 30 bin yolcu garantilenmiş olacak. “ dedi.

Özgenç, Corendon yetkililerinin Gazipaşa bölgesinde 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerine dikkat çekti. Özgeneç, “Bu konuda bizden yardım talep ettiler çok kaliteli ve 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini belirttiler. Corendon’un Gazipaşa’yı merkez üst yapmasıyla birlikte Gazipaşa’nın kaderi değişecek ve çağ atlayacağız” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika