spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

CLK 11 Avrupa şehrine bedava uçuracak

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin en büyük elektrik satış şirketi olan CLK Boğaziçi Elektrik, ‘aboneye fayda’ kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. ‘Enerjini Avrupa’da Harca’ adı verilen kampanyayla CLK Boğaziçi Elektrik’ten 24 aylık enerji kullanımı taahhüdü veren ticarethane serbest tüketicilerine sevdikleriyle birlikte Avrupa’nın 11 şehrinden birine hediye gidiş-dönüş uçak bileti kazanma fırsatı sunuluyor
 
4 milyonu aşkın abonesiyle Türkiye’nin en büyük elektrik satış şirketi olan CLK Boğaziçi Elektrik, son kampanyasıyla serbest tüketici olacak abonelerinin ayaklarını yerden kesiyor. CLK Boğaziçi Elektrik, abonelerine sevdikleriyle birlikte 11 Avrupa şehrinden birisine ücretsiz olarak gidiş-dönüş uçak bileti kazanma fırsatı sunuyor.

 

‘Enerjini Avrupa’da Harca’ adı verilen kampanya ile CLK Boğaziçi Elektrik’ten enerji alan serbest tüketiciler tüketim aralıklarına göre Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Paris, Londra, Viyana, Berlin, Roma, Atina, Milano ve Münih şehirlerinden bir tanesine çift kişilik gidiş-dönüş ya da tek kişilik gidiş-dönüş uçuş bileti kazanıyorlar. 

 

Kampanyadan 24 aylık enerji kullanım taahhüdü veren ilk 2 bin ticarethane tarifesi abonesi faydalanıyor. Seçilen Avrupa şehirlerine yapılacak uçuşlar ise Türk Hava Yolları (THY), Lufthansa, Swiss ve United gibi prestijli firmaların bir araya gelerek oluşturduğu küresel hava yolu birliği Star Alliance üyesi şirketlerce gerçekleştirilecek.
 
‘LİMİTLERİN DÜŞMESİ TÜKETİCİNİN YARARINA OLACAK’
 
Serbest tüketici taahhüdünde bulunan abonelere yönelik 11 Avrupa şehrine bedava uçak bileti kampanyasının enerji sektöründe bir ilk olduğuna işaret eden CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, bu tür fayda uygulamalarına devam edeceklerini belirtti. Türkiye’deki her elektrik abonesinin kendi enerji şirketini seçebileceği serbest tüketici uygulamasının gelecekte limitlerin düşmesiyle daha geniş kitlelere ulaşacağına dikkat çeken Gümüşlü, bu durumun fiyat ve fayda kampanyalarıyla tüketicinin lehine bir durum oluşturacağını söyledi.

 

Serbest tüketici uygulamasında şirket olarak fiyat indirimlerinin yanı sıra her sektörde müşteriye değer yaratacak fayda kampanyaları ile öne çıktıklarını anlatan İbrahim Gümüşlü, “Şu anda birçok farklı sektörden 51 şirket ile abonelerimize yönelik fayda işbirlikleri düzenliyoruz. Tüketicilere hayatlarının her anında kullandıkları elektrik enerjisi için hizmet verip, diğer yandan da farklı sektörlerdeki ihtiyaçlarını karşılayarak onlara faydalar yaratıyoruz. Serbest tüketicide piyasa açıklığı tamamına ulaştığında bu faydalardaki sayılarımızı artıracağız” dedi.
 
AYLIK 350 LİRA ELEKTRİK KULLANANA ÇİFT KİŞİLİK UÇAK BİLETİ
 
‘Enerjini Avrupa’da Harca’ kampanyasından faydalanmak için abonelerin serbest tüketici olup, ticarethane tarifesinde son 12 aylık elektrik tüketimlerinin 4 bin kWh’ın altına (aylık yaklaşık 150 TL’lik elektrik tüketimine denk geliyor) düşmemesi gerekiyor. Bu aboneler 24 ay taahhütleri karşılığında kampanyaya başvuruda bulunabiliyor. Kampanya kapsamında geçmiş 12 aylık tüketime göre yıllık ortalama tüketimi 4 bin – 10 bin kWh (aylık yaklaşık 150 – 350 TL’ye denk geliyor) olanlar gidiş-dönüş tek kişilik uçak bileti, 10 bin kWh (aylık yaklaşık 350 TL’lik elektrik tüketimine denk geliyor) ve üzeri olanlar ise tek kişilik uçak bileti ile birlikte %2 indirim veya çift kişilik uçak bileti alternatiflerinden birini kazanacaklar. Kampanyayla ilgili geniş bilgiye ‘www.enerjiniavrupadaharca.com’ adresli internet sitesinden ulaşmak mümkün oluyor.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika