spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Çeşme Havaalanı Turizm İçin Fırsat

Seçtiklerimiz

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi, üye ziyaretleri kapsamında Serhat Yasin Uçan’ın yatırım yöneticisi olduğu emlak ve gayrimenkul danışmanlık firması BU Investment’inmerkezine ziyarette bulundu.

 

TÜGİAD Ege Şubesi üyesi Serhat Yasin Uçan’ın, özellikle Çeşme ve İzmir çevresindeki gayrimenkul ve emlak yatırımlarına dair yaptığı sunumundan sonra bir değerlendirme yapan TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Can Yavaş, Çeşme Havaalanı’nın, İzmir turizmine büyük katkı sağlayacağını belirtti.
 
Yavaş, “Üyemiz Serhat Yasin Uçan’ın yaptığı sunumda gördük ki, başta Çeşme ve Urla olmak üzere, İzmir çevresi büyük yatırım firmalarının ilgisini toplamış vaziyette” dedi.
 
‘Çok yönlü olsun’
 
İhalesi yapılacak olan Çeşme Havaalanı’na değinen Başkan Yavaş, şöyle devam etti:
 
“Havaalanı, başta Çeşme olmak üzere İzmir’in turizmine büyük katkı sağlayacaktır. Umuyoruz ki; sadece yazları işleyen bir havaalanı değil, kışın da kullanılan, havacılık eğitimleri ve faaliyetlerinin de yapıldığı çok yönlü bir havaalanına sahip oluruz.”
 
Serhat Yasin Uçan ise, “2017’de, İzmir’de 65 bin tapu, başta İstanbul olmak üzere, şehir dışındaki alıcılar tarafından satın alındı. Bu da İzmir’e 250 bin göç anlamına geliyor” diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika