spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Çelebi’ye ödül yağmuru devam ediyor

Seçtiklerimiz

55’nci yılında Çelebi’nin başarıları, yurtiçi ve yurtdışından birbiri ardına aldıkları ödüllerle tescilleniyor. Son olarak Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü de, "ÇHS, En İyi Yer Hizmetleri Şirketi" dedi. 
 
Türk sivil havacılığının köklü ve global markası Çelebi’ye, 55’nci kuruluş yıldönümünde adeta ödül yağıyor. Uluslararası araneda; önce "ATN Awards 2013", ardından "DİAL – Q FestKalite" ve "GMR – IGI Airport Awards 2013"te "en iyi" seçilen Çelebi’ye bir ödül de yurtiçinden, havacılık öğrencilerinden geldi. Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü, Çelebi’ye "En İyi Yer Hizmetleri Şirketi" ödülünü verdi. 
 
Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün düzenlediği Havacılık İşletmeciliği Ödülleri’nde töreninde; Çelebi Hava Servisi A.Ş. (ÇHS), rakiplerini geride bırakarak, "En İyi Yer Hizmetleri Şirketi" kategorisinde, birinci seçildi. Ankara’da yapılan ödül töreninde ÇHS Ankara İstasyon Müdürü Hakan Demiray, gerçekleştirdiği kısa sunumun ardından birincilik ödülünü aldı. 
 
Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü Havacılık İşletmeciliği Ödülleri’nde dereceye girenler şöyle sıralandı: 
 
En İyi Yer Hizmetleri Servisi: Çelebi Hava Servisi
En İyi Tarifeli Havayolu: Pegasus
En İyi Tarifesiz Havayolu: Borajet
En İyi Tarifeli Havalimanı: TAV Esenboğa Havalimanı
En İyi Tarifesiz Havalimanı: ATM Dalaman Havalimanı
En İyi Havacılıkla İlgili TV Programı: Airport
En İyi Uçuş Bakım Organizasyonu: myTECHNİC
En İyi Hava Taksi İşletmecisi: Apron Aviation
En İyi Uçuş Eğitim Organizasyonu: THK Gökçen Havacılık
En İyi Uçuş İkram Hizmetleri: Do&Co

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika