spot_img
spot_imgspot_img
6.6 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Çelebi havacılık’tan yeni birime yeni atama

Seçtiklerimiz

Yeni oluşturulan bu pozisyona ise Chris Spanjaard’ın atandığı açıklandı.Konuya ilişkin olarak Çelebi’den yapılan açıklamada şöyle denildi;

Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda Çelebi Havacılık Holding A.Ş bünyesinde “Shared Business Services” Başkanlığı pozisyonu oluşturulmuştur.

Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü, Satınalma, İdari İşler ve İnşaat Direktörlüğü, Kalite Direktörlüğü, birimleri yeni yapıyla birlikte Sn. Chris Spanjaard’ın atandığı Çelebi Havacılık Holding A.Ş. Shared Business Services Başkanı pozisyonuna raporlayacaktır.

Sn. Spanjaard National University of Groningen’ de Endüstri Mühendisliği ve İşletme  bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. 2001 yılında TNT Post Almanya’da  Yönetim Müdürü, 2004 yılında TNT Çin’de İş & Ağ Gelişim Direktörü, 2006 yılında TNT Asya’da Bölgesel Operasyon Direktörü, 2011 yılında TNT NV’de Küresel Ağ Yönetimi Direktörü, 2014-2015 yılları arasında TNT NV’de Kusursuz İşlem Üst Düzey Yöneticisi olarak görev almıştır.

İlgili organizasyonel değişikliğinin şirketimize hayırlı olmasını diler, Sn. Spanjaard’a yeni görevinde başarılar dileriz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika