spot_img
spot_imgspot_img
13 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Çarkçı ve Arkadaşlarına Sözlü ve Fiziki Taciz

Seçtiklerimiz

İzmir Şube Genel Kurulunu yapamayan Hava iş Yönetimi, Antalya’da tüzük gereği sağlanması gereken 121 üyeyi zor topladı.Büyük Çoğunluğu THY dışından getirilen üyeler ile toplanan genel kurul bu saat itibarı ile çalışmalarına yeni başlayabildi.

 

 
Bu arada Zeytin Dalı Hareketi lideri İskender Çarkçı ve Arkadaşları Hava iş yönetimi tarafından Genel Kurulu sokulmadığı iddia edildi İskender Çarkçı ve Arkadaşları Genel Kurul salonunun dışında bekliyorlarmış.

 

 
Sabah saatlerinde Genel kurula girmek için Antalya Rixos oteldeki toplantı salonuna giden İskender Çarkcı ve avukatı Hava iş Genel başkanı Ali Kemal Tatlıbal’dan aldıkları talimatla Bodyguard’lar tarafından sözlü ve fiziki tacize uğratılarak salona alınmadıkları tarafımıza gelen bilgiler içerisinde.

 

 
Genel Başkan Yardımcısı Murat Kallenci ve Mali Sekreter Celalettin Meriçli’ninde aralarında bulunduğu Bodyguard gurubu İskender Çarkçı ve arkadaşlarını salonun dışında beklemeleri konusunda uyardıkları ve yine Bodyguard aracılığı ile İskender Çarkcı  kaptan ve avukatının fiziki engellemeye maruz bırakıldıkları, Mali sekreter Celalettin Meriçli’nin İskender ÇARKÇI kaptana, “Orada burada şirket arkamda diyormuşsun. Seni THY YÖN KURULU BAŞKANI İlker AYCI’YA şikayet edeceğim ve gerekirse işten attırırım diye tehditler savurduğu iddia ediliyor.

 

 
Konu ile ilgili görüş bildiren hukukçular, toplantının Antalya Şube genel kurulu olduğunu,bu nedenle yetkinin şube yönetiminde bulunduğunu,delege sıfatı ile orada bulunan İskender Çarkcı’nın salona girmesinin son derece doğal olacağını ve sadece şube üyeleri ile yapılan bir toplantı olduğu iddia ediliyorsa,o zamanda sendika genel merkez yöneticileri ve çalışanlarında dışarı çıkartılması gerektiğini ifade ettiler.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika