spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

BTA çalışanlarının çocukları havalimanında

Seçtiklerimiz

Yiyecek-içecek sektöründe Türkiye’nin lider markalarından BTA, çalışanlarının çocukları için düzenlediği eğlenceli programla “Annem Babam Nerede Çalışıyor” sorusuna renkli bir yanıt veriyor.

 

 
BTA İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Murat Sağışman, “Tüm operasyonlarımızın odağında müşteri memnuniyeti yer alıyor. BTA olarak, ancak mutlu çalışanların mutlu müşteriler yaratabileceğine inanıyoruz. Bu nedenle, öncelikle çalışanlarımızı mutlu etmek üzere çalışıyoruz. Çalışanlarımızın aileleri, özellikle de çocuklarımızı geniş BTA ailesinin bir parçası olarak görüyoruz. Onların kafasında yer alan en önemli sorulardan birine, deneyimleyerek öğrenecekleri bir cevap hazırladık. Bugün 7 ülkede 14 havalimanında 300’e yaklaşan noktada günde 100 bin misafirimize hizmet veren bir marka olarak, çalışanlarımızın profesyonel ve kişisel gelişimine en üst düzeyde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 
BTA çalışanlarının 5-16 yaş aralığında bulunan çocukları için düzenlenen program Atatürk Havalimanı, TAV ve BTA hakkında kısa bir bilgi verilerek başlıyor. Kendilerine özel, üzerinde resimlerinin bulunduğu BTA Personel Kartı’nı alan çocuklar dış hatlar ve iç hatlar terminallerinde yer alan BTA noktalarını gezerek, çocuklara özel hazırlanan menüyle lezzetli bir havalimanı yolculuğu gerçekleştiriyor.
 
Etkinlik kapsamında renkli önlük ve şapkalarını alan çocuklar cupcake süsleme atölyesine katılıyor; yaş grubuna uygun seçilmiş bir kitap, teşekkür sertifikası ve Cakes&Bakes fabrikasından gelen 2 çeşit kurabiyeyi alarak ayrılıyor. Bugüne kadar toplam 61 çocuğun katıldığı etkinliğin sürmesi planlanıyor. Etkinlik, İstanbul’un yanı sıra BTA’nın faaliyet gösterdiği Ankara ve İzmir illerinde de gerçekleştirildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika