spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Bronco Demo Team Eurasia Airshow’da

Seçtiklerimiz

Bugüne kadar gerçekleştirdiği benzersiz uçuş gösterileriyle adından sıkça söz ettiren Belçikalı akrobasi takımı Bronco Demo Team, efsane OV-10 Bronco uçaklarıyla izleyenlerin nefeslerini kesecek.
 
Dünya havacılık sektörünün Türkiye’deki buluşma noktası olacak Eurasia Airshow sivil ve askeri havacılığın küresel devlerini bir araya getirirken, ilklere sahne olacak uçuş gösterileriyle izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor. 25-29 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek Eurasia Airshow ilgi çekici uçuş gösterilerine sahne olacak. Büyüleyici akrobasi şovlarıyla uluslararası arenada boy gösteren Belçikalı Bronco Demo Team, orijinal Alman Hava Kuvvetleri renk şemasında restore edilmiş iki OV-10 Bronco uçağıyla ilk kez Türkiye’de gösteri uçuşu yapacak.
 
Efsane OV-10 Bronco uçakları ilk kez Türkiye semalarında
 
Bronco Demo Team, ilk uçuşunu gerçekleştirdiği 1965 yılından bu yana film ve belgesellere konu olan, Vietnam savaşı dahil tarihte iz bırakan hava harekatlarında kullanılarak efsaneleşen OV-10 Bronco uçaklarıyla dünya çapında gösterilere imza atıyor. 2010 yılında bir grup OV-10 Bronco meraklısı tarafından kurulan Belçikalı Bronco Demo Team, bu tarihi uçağın anısını yaşatan nefes kesici uçuş gösterileriyle dünyanın dört bir yanında havacılığa gönül veren herkese büyük bir heyecan veriyor.
 
Orijinal Alman Hava Kuvvetleri renk şemasında özel olarak restore edilmiş iki adet OV-10 Bronco ile Eurasia Airshow’a özel unutulmaz bir şova hazırlanan Bronco Demo Team, geçmişe saygı niteliğindeki akrobasi gösterileriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.
 
Uçuş gösterileri halka açık olacak
 
Medyacity tarafından organize edilen Türkiye’nin şova dayalı ilk uluslararası ticari ve askeri havacılık organizasyonu olacak ve 2 yılda bir tekrarlanacak Eurasia Airshow 400’ün üzerinde firma, 150’nin üzerinde askeri ve sivil delegasyon katılımıyla toplamda 100 bini sektör profesyoneli olmak üzere yaklaşık 500 bin kişiyi ağırlayacak.
 
Bu dev organizasyonda heyecan fırtınası estirecek akrobasi timlerinin tüm uçuş gösterileri halka açık olacak. Dubai, Singapur, Farnbrough ve Paris Airshow gibi airshowların ardından şova dayalı uçuş gösterileriyle Eurasia Airshow Türkiye’de bir ilk olacak.
 
Antalya Uluslararası Havalimanı içinde toplam 300 bin metrekarelik alanda, 50 bin metrekare kapalı alan, 65 chalet, 100’ü aşkın uçak için statik sergileme alanı sunacak Eurasia Airshow Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde gerçekleşecek.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika