spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Borajet 30 yeni jet ile filosunu büyütüyor

Seçtiklerimiz

BORAJET 30 YENİ JET İLE FİLOSUNU BÜYÜTÜYOR!
 
Ülkemizin ve Avrupa’nın en hızlı büyüyen bölgesel havayolu Borajet Havayolları, 2018 yılında hizmete sunulacak olan dünyanın en büyük havalimanında hizmet vermeye hazırlanan Borajet filosunu büyütüyor.  30 yeni uçağı filosuna katmayı hedefleyen Borajet Havayolları ilk beş Embraer E2 190-195 uçaklarının anlaşmasını dünyanın en büyük leasing firmalarından birisi olan Aercap ile tamamladı.  Yeni nesil üç adet E2 190 ve iki adet E2 195 uçakları 2018 ocak ayından itibaren Borajet filosuna katılmaya başlayacak.

 

 
Yeni nesil uçakları ile  “güven” ve “kalite”yi esas alan üst düzey bir hizmet anlayışı sonucu hızla büyüyen Borajet Havayolları, Aercap Holding finansmanı ile gerçekleştirdiği yeni Embraer jet alımı anlaşmasını, İstanbul’da düzenlenen Airshow – Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı’nda Embraer ve Aercap yetkilileri ile birlikte açıkladı. 

 

 
Borajet  Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol “Avrupa’nın en hızlı büyüyen bölgesel havayolu şirketiyiz. Bu başarımız ve büyüme stratejimiz doğrultusunda büyük bir yatırım ile filomuzu da büyütüyoruz.  Filomuza Embraer E2 yeni nesil jetlerden 30 uçak daha katacağız. Hedeflediğimiz yatırım yaklaşık 1.5 milyar USD ve bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde, Aercap Holding ile yapılan anlaşma çerçevesinde, ilk beş E2 jetlerinin finansmanları sağlanmıştır. İlk yeni nesil E2 uçaklarımız 2018 yılı ilk yarısında bize teslim edilecek.  Hedeflediğimiz bu yatırım, son 14 yıldır dünyanın gıpta ile baktığı çok büyük başarılara imza atmış Türk sivil havacılığına olan inancımızın bir göstergesidir.  Borajet Havayolları yeni yatırımı ile dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan yeni İstanbul havalimanına da hazırlanmış oluyor. Bundan böyle de sektörümüze katkıda bulunmaya devam edeceğiz.  Gücümüze güç katmaktan çok gururlu ve mutluyuz. Yolcularımıza konforlu ve güvenli yeni nesil uçaklarımızla, “özel uçak konforunda” hizmet sunmaya büyüyerek, devam edeceğiz. Bu büyümede katkısı olan yolcularımıza da ayrıca teşekkür ederiz.” Dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika