spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Biletler sahte çıktı, karadan gittiler

Seçtiklerimiz

ALMANYA’nın güneyindeki Waldshut kasabasında yaşayan bilet satıcısı Hasan Y.’dan aldıkları biletlerin sahte olduğunu, uçuş gününden bir gün önce öğrenen yolcular, çaresiz olarak memleket yolculuklarına arabayla çıkmak zorunda kaldılar.

17 Ağustos gidiş, 7 Eylül dönüş olmak üzere Hasan Y.’ye İzmir biletleri için kişi başına 150 Euro ödediklerini söyleyen bilet mağdurlarından Cihat Çelikkaya, “Ona çok güvenmiştik, ama bizi dolandırdı. Dolandırılan sadece biz değiliz bizim gibi en az 200 kişi var” dedi. Eşi Neriman, kızları Tuğba, Fatma, Esra ve Aleyna ve kendisi için Hasan Y.’den 900 Euro karşılığında dört bilet satın aldığını söyleyen Çelikkaya, şunları söyledi:

“17 Ağustos’ta Sky Tours’la İzmir’e uçacaktık. Bilet tüccarlığı yaptığı için Hasan Y.’yi çok iyi tanıyor ve ona güveniyorduk. Ancak, uçuş günümüzden bir gün önce bize satılan biletlerin sahte olduğunu Sky Tours yetkililerini telefonla aradıktan sonra öğrendim. Yaptığım araştırmada yetkililer isimlerimizin hiçbir zaman uçuş şirketine bildirilmediğini söylediler. Kısaca bizi dolandırdı. Şimdi de piyasalarda yok. Türkiye’ye kaçtığını söylüyorlar. Ne yaparsa yapsın, nereye kaçarsa kaçsın 900 Euro’mu bana geri ödeyecek. Bu rezilliği onun yüzünden çekiyorum. Şimdi çok acil bir şekilde arabamı alarak memleket yolculuğuna çıktım. Başıma bir kaza bir olay gelirse bunun sorumlusu da odur. O sadece beni değil benim gibi en az 200 kişiyi dolandırdı” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika