spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

BCD Travel NDC-X Programına Dahil Olacak

Seçtiklerimiz

Küresel seyahat endüstrisi için ileri teknoloji çözümlerinin önde gelen sağlayıcısı ve işlemcilerinden Amadeus, dünyanın en büyük seyahat yönetim şirketlerinden BCD Travel’ın NDC-X programına dahil olacağını duyurdu.
 
Küresel seyahat yönetim şirketi BCD Travel, NDC’nin endüstrileşmesi için sektör içerisinde sürdürülen çalışmalara dahil oluyor. Amadeus’un NDC-X programı, bir BT sağlayıcısı ve aggregator olarak şirket içindeki tüm NDC inisiyatiflerini bir araya getiriyor. Açık, dinamik ve bağlantılı bir Live Travel Space olma yönündeki gelişimini sürdüren Amadeus, sektörde NDC’nin benimsenmesi için çeşitli havayolları ve seyahat satış firmalarıyla çalışmalarını sürdürüyor.
 
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Amadeus NDC-X programı Başkan Yardımcısı Gianni Pisanello, “NDC-X ile kazandığımız ivmenin eşi benzeri bulunmuyor. Önümüzdeki yıl endüstrileşme hedefine kilitlenmiş durumdayız ve BCD Travel ile kurduğumuz ortaklık, müşterilerimizle birlikte doğru yönde ilerlediğimizi gösteriyor”  dedi.
 
Amadeus’un lider küresel dağıtım sistemindeki geniş seyahat içeriğinin yanı sıra Amadeus’un NDC üzerinden sağlayacağı içerik, BCD Travel’ın müşterilerine esneklik ve kolaylık sağlayarak daha iyi hizmet verebilmesine yardımcı olacak.
 
Amaçlarının müşteri programlarına değer katan rezervasyon, harcama yönetimi ve güvenlik süreçlerini oluşturan kusursuz bir müşteri deneyimi sağlamak olduğunu söyleyen BCD Travel Küresel Dağıtım ve Kanal Stratejisi Başkan Yardımcısı Thane Jackson, “Biz, tüm endüstri ile birlikte, geliştirilmiş kabiliyetler sunmak için programın dene ve öğren ortamında uygulamalı NDC kullanım durumlarına odaklanmış olmasından faydalanacağız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika