spot_img
spot_imgspot_img
13.5 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Atlasjet’ten indirim kazanma fırsatı

Seçtiklerimiz

"Yolcusunu en çok seven" havayolu Atlasjet, AVM etkinliklerine devam ediyor. 09-10 Mart tarihlerinde Kayseri’de Kayseri Park ve Kayseri Forum AVM’lerindeki Atlasjet standına uğrayan herkes, 20 TL indirim kuponu kazanıyor

Yüksek hizmet kalitesi ve ulaşılabilir fiyatları ile dikkat çeken Atlasjet, Kayseri halkını 09-10 Mart tarihlerinde Kayseri Park ve Kayseri Forum Alışveriş Merkezleri’ne bekliyor.

Kayseri Park ve Kayseri Forum Alışveriş Merkezleri’nde Atlasjet standına uğrayan herkes 20 TL indirim kuponu kazanıyor. 20 TL’lik indirim, 31 Aralık 2013 tarihine kadar www.atlasjet.com adresinden yurt içi ve Kıbrıs gidiş-dönüş olarak satın alınan biletlerde geçerli…

Ocak ayı itibariyle İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Kayseri’ye haftanın her günü günde iki sefer düzenleyen Atlasjet, Business Class ve EkonomiPlus ayrıcalıklarını Kayseri’ye de taşıyor.

Atlasjet’in EkonomiPlus ayrıcalıkları arasında; 77 santim ferah koltuk aralıkları, ücretsiz zengin ikramlar, ücretsiz otobüs servisleri, ücretsiz online check-in ve koltuk seçimi, 20 kg bagaj hakkı ile Blackberry, iPhone, iPad, Android ve Nokia uygulamalarıyla kolay ulaşılabilen fiyat avantajlı biletler yer alıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika