spot_img
spot_imgspot_img
10.4 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Atlasjet, İstanbul-Gaziantep uçuşlarına başladı

Seçtiklerimiz

Havayolu sektöründe Türkiye ve yurt dışında değişik şirketlerde çalıştığını ancak Atlasjet’in birçok yönüyle öne çıktığını ifade eden Alan, şöyle devam etti:

"Bir kısım havayollarımız, ürün ve hizmet standardını yüksek tutuyor. Onun için de fiyatını yüksek tutuyor. Öte yandan diğer hava yolları da diyor ki, ‘Benim için önemli olan yolcunun ulaşımıdır. Ben ulaşım ihtiyacını çözüyorum.’ ya fiyat avantajıyla cezbediyor ya da konforla cezbediyor. Atlasjet’in farkı burada ortaya çıkıyor. Biz konforu da uygun fiyatı da sunuyoruz. Atlasjet, bunu başardığı için ayrıcalıklıdır."

 

Sami Alan, ayrıca THY’nin bir süre öncesine kadar business class hizmetini sunan Türkiye’deki tek hava yolu şirketi olduğunu artık Atlasjet’in de aynı hizmeti sunduğunu dile getirdi.

 

Alan, Atlasjet’te koltuk aralıklarının 77 santimetre olduğunu, bunun için de fazla para almadıklarını ifade etti. THY standardında hizmet sunan tek özel hava yolu şirketi olduklarına dikkati çeken Alan, "Business class bilet aldınız, indiğiniz yerde araç lazım. 99 TL’ye Mercedes C180 veriyoruz. Ekonomi plus bilet aldınız, ‘herhangi bir araba işimizi görür’ dediniz. Günlük, her şey dahil araba kirası 49 TL. Business class bileti aldınız, ‘İstanbul’da eve teslim servis istiyorum’ dediniz. Bunu da VIP hattında ücretsiz sunuyoruz. veya Gaziantep’ten havalimanına gelmek istiyorsunuz, arıyorsunuz istediğiniz saatte kapınızın önündeyiz. Atlasjet’te ikrama para alınmadığı gibi, bagaj hakkınız 20 kilodan daha fazla" dedi.Zamanında kalkışta şampiyon olduklarını aktaran Alan, yolcu için uçağın zamanında kalkmasının çok önemli olduğuna işaret etti.

 

"8 uçağa bir adet ekibiyle back-up, yedek uçak tutan tek hava yoluyuz. Çünkü yolcusunu en çok seven hava yoluyuz" diyen Alan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hiç bagaj kaybı istemiyoruz. Ben çok uçarım, başıma çok geldi, hiç hoş duygu değil. ‘Yolcusunu en çok seven hava yolu’ sloganı boşa değil. Atlasjet’in ayrıcalıkları saymakla bitmez. Yol medeniyettir. Biz yolu kurmakta biraz geciktik. Geç kaldığımız için özür dileriz. Atlasjet’i bağrınıza basın."

 

-Gaziantep Havalimanı Başmüdürü Bayrak-

Gaziantep Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak da yolcunun çokluğunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Atlasjet’in doluluk oranının da diğer hava yollarında olduğu gibi yüzde 100 olacağına inandığını belirten Bayrak, "İnşallah, sefer sayılarını da artıracaktır. 5 seneden beri buradayım, bugüne kadar geriye giden hava yolu görmedim. Atlasjet de hizmetleriyle Gazianteplilerin gönlünde taht kuracaktır. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Sami Alan, Timur Alp Bayrak’a Atlasjet’in maket uçağını hediye etti. Daha sonra ilk uçuş için kurdele kesildi.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika