spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Atlasglobal Ukrayna Uçuşlarına Başlıyor!

Seçtiklerimiz

 İlk aşamada İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Ukrayna’da Lviv, Kharkiv ve Zaporijya’ya düzenlenecek tarifeli seferlerin fiyatları EkonomiPlus’ta tek yön her şey dahil 84 USD’den başlayan fiyatlarla satışa açıldı. Seferlerin detayları şöyle:
 
Lviv: 31 Ağustos’ta Lviv – İstanbul seferleri ile başlayacak uçuşlar Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 4 günü gerçekleşiyor. Uçuşlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul’dan saat 06:35’te, Lviv’den 12:45’te kalkarken; Pazar günleri ise İstanbul’dan 23:10’da, Lviv’den ise ertesi gün (Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece) 02:15’te kalkıyor.
 
Kharkiv: 02 Eylül’de başlayacak uçuşlar haftanın 4 günü gerçekleşiyor ve İstanbul’dan Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 23:00’de, Kharkiv’den ise Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 02:00’de kalkıyor.
 
Zaporijya: 01 Eylül’de başlayacak uçuşlar Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşiyor ve İstanbul’dan saat 06:35’te, Zaporijya’dan ise 12:55’te kalkıyor.
 
Atlasglobal’in yüksek kalite standartları, Ukrayna’da da devam ediyor
 
Atlasglobal’in Ukrayna’da tarifeli seferlere başlamasına istinaden konuşan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, bugüne kadar Türkiye’de sundukları hizmet standartları ve müşteri odaklı yaklaşımın Ukrayna’da da aynı şekilde uygulanmaya devam edeceğini belirtti. Türkiye’de özel havayolu sektörüne hem teknolojiye yaptıkları yatırımlar hem de yolculara sundukları hizmet kalitesi anlamında pek çok yenilik getirdiklerinin altını çizen Murat Ersoy, son dönemde hız verdikleri global projeleri kapsamında hedeflerinin havacılık tecrübelerini yakın coğrafyalarda ihtiyaç olan bölgelere havayolu yatırımları yaparak ihraç etmek olduğuna değindi. Bu kapsamda, Ukrayna’da kurdukları havayolunun tarifeli seferlere başlaması ile, Atlasglobal’in uçuş ağının Doğu’dan Batı’ya genişlemeye devam ettiğini ve amaçlarının operasyon ağlarını yurtdışına çevirerek yeni destinasyonlarda büyümek olduğunu kaydetti. Ukrayna’dan gerçekleşecek diğer yurtiçi ve yurtdışı uçuşların da yakında satışa açılacağı duyuruldu.
 
 
Ukrayna’ya EkonomiPlus konforuyla uçuşlar
 
Atlasglobal’in Türkiye merkezli uçuşlarında olduğu gibi Ukrayna’da da EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin içerikli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.
 
Business Class ayrıcalıkları
 
Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Ukrayna uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika